Tips: Tilsett grønnsaker som wokket/lynstekt vårløk og paprika. Aspargesbønner, asparges og noen fruktige biter ananas passer også godt. Kyllingfilet kan også brukes. Da holder det med 5 minutter under fullt trykk.
Som ekstra tilbehør er det godt med en frisk og spicy agurksalat.
Tips: Tilsett grønnsaker som wokket/lynstekt vårløk og paprika. Aspargesbønner, asparges og noen fruktige biter ananas passer også godt. Kyllingfilet kan også brukes. Da holder det med 5 minutter under fullt trykk.
Som ekstra tilbehør er det godt med en frisk og spicy agurksalat.
Del lårene i grove biter. Varm sesamoljen i gryta over middels varme og fres hvitløken under omrøring.
Tilsett kylling, ingefær, soyasaus, eddik, honning, chili og pepper. Sett på lokket og kok under fullt trykk i 8 minutter (ta tiden fra fullt trykk er oppnådd).
Skru av varmen og la trykket avta helt før du åpner lokket (på mange trykkokere finnes det en egen «hurtigutløser» for rask frigjøring av trykk).
Løft opp kjøttet og jevn sausen med maisenna (blandet med vann) til passe tykkelse.
Bland kjøttet tilbake i sausen og dryss over sesamfrø, finsnittet vårløk og koriander.
Bon appetit!
Del lårene i grove biter. Varm sesamoljen i gryta over middels varme og fres hvitløken under omrøring.
Tilsett kylling, ingefær, soyasaus, eddik, honning, chili og pepper. Sett på lokket og kok under fullt trykk i 8 minutter (ta tiden fra fullt trykk er oppnådd).
Skru av varmen og la trykket avta helt før du åpner lokket (på mange trykkokere finnes det en egen «hurtigutløser» for rask frigjøring av trykk).
Løft opp kjøttet og jevn sausen med maisenna (blandet med vann) til passe tykkelse.
Bland kjøttet tilbake i sausen og dryss over sesamfrø, finsnittet vårløk og koriander.