rask

Bowl med nudler og hoisin-kylling

30 min
Lagret av 1215 brukere
Bowl med nudler og hoisin-kylling
Lagret av 1215 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 200 g nudler
  • 600 g kyllingfilet, eller overlårfilet
  • 1 dl hoisin saus
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ts riseddik, eller eddik 7%
  • 1.5 ts sesamolje
  • 2 ts ingefær, frisk, revet
  • 1.5 ts hvitløk, finrevet/most
  • 1 stk gulrot, stor
  • 200 g spinat, renset
  • reddik, i tynne skiver
  • vårløk, finsnittet
  • granateplekjerner
  • salt og kvernet pepper
  • olje, til steking

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g nudler
  • 600 g kyllingfilet, eller overlårfilet
  • 1 dl hoisin saus
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ts riseddik, eller eddik 7%
  • 1.5 ts sesamolje
  • 2 ts ingefær, frisk, revet
  • 1.5 ts hvitløk, finrevet/most
  • 1 stk gulrot, stor
  • 200 g spinat, renset
  • reddik, i tynne skiver
  • vårløk, finsnittet
  • granateplekjerner
  • salt og kvernet pepper
  • olje, til steking
Kok nudlene som beskrevet på pakken.
Skjær kyllingen i strimler eller jevne biter.
Bland sammen hoisinsaus, soyasaus, eddik, sesamolje, ingefær og hvitløk.
Skrell gulroten og skjær den i tynne strimler/bånd (bruk gjerne skrelleren).
Varm en stor stekepanne, tilsett litt olje og stek kyllingen over høy varme til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Krydre med litt salt og kvernet pepper. Senk temperaturen, hell over sausen og bland alt godt sammen under omrøring. La det surre ved svak varme i et lite minutt eller to. Ha alt over på en tallerken så lenge.
Vask og tørk pannen og varm den opp på nytt. Tilsett litt olje og fres spinaten over høy varme under omrøring til den klapper sammen. Krydre med salt og pepper og ta spinaten ut av pannen.
Fordel nudlene i passende boller. Topp med kylling, spinat, gulrotstrimler, reddiker, vårløk og granateplekjerner.
woman cooking

Bon appetit!

Kok nudlene som beskrevet på pakken.
Skjær kyllingen i strimler eller jevne biter.
Bland sammen hoisinsaus, soyasaus, eddik, sesamolje, ingefær og hvitløk.
Skrell gulroten og skjær den i tynne strimler/bånd (bruk gjerne skrelleren).
Varm en stor stekepanne, tilsett litt olje og stek kyllingen over høy varme til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Krydre med litt salt og kvernet pepper. Senk temperaturen, hell over sausen og bland alt godt sammen under omrøring. La det surre ved svak varme i et lite minutt eller to. Ha alt over på en tallerken så lenge.
Vask og tørk pannen og varm den opp på nytt. Tilsett litt olje og fres spinaten over høy varme under omrøring til den klapper sammen. Krydre med salt og pepper og ta spinaten ut av pannen.
Fordel nudlene i passende boller. Topp med kylling, spinat, gulrotstrimler, reddiker, vårløk og granateplekjerner.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?