Brun kyllingkraft
Har du litt ekstra tid om dagen, eller kanskje du har lyst til å lære noen nytt, så synes jeg du skal kjøpe en hel kylling, beine den ut – for så å koke kraft på skrog og avskjær. God økonomi er det også. Og en ting kjøpekraften aldri vil komme i nærheten av, er stoltheten over å servere noe selvlaget og selvkokt.
Oppskriften gir cirka 1 liter.
Tips: Har du en slump med hvitvin stående kan du tilsette den før du har i vann.
Har du litt ekstra tid om dagen, eller kanskje du har lyst til å lære noen nytt, så synes jeg du skal kjøpe en hel kylling, beine den ut – for så å koke kraft på skrog og avskjær. God økonomi er det også. Og en ting kjøpekraften aldri vil komme i nærheten av, er stoltheten over å servere noe selvlaget og selvkokt.
Oppskriften gir cirka 1 liter.
Tips: Har du en slump med hvitvin stående kan du tilsette den før du har i vann.
- 1 stk kylling, stor, skrog og avskjær
- 1 stk løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 stk gulrot, liten
- 1 bit purreløk
- 1 bit sellerirot
- persillekvister
- 1 klype salt
- olje, nøytral
- 1 stk kylling, stor, skrog og avskjær
- 1 stk løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 stk gulrot, liten
- 1 bit purreløk
- 1 bit sellerirot
- persillekvister
- 1 klype salt
- olje, nøytral
Tips
