Sitrongressmarinert kylling er litt små-spicy, men du kan selv justere chilimengden etter egen gane. Grønnsakene kan også varieres, så se på det som et forsalg – ingen fasit altså. Tips: Både bønneskudd og delte sukkererter kan gjerne få et raskt opphold i kokende vann før servering.
Sitrongressmarinert kylling er litt små-spicy, men du kan selv justere chilimengden etter egen gane. Grønnsakene kan også varieres, så se på det som et forsalg – ingen fasit altså. Tips: Både bønneskudd og delte sukkererter kan gjerne få et raskt opphold i kokende vann før servering.
Finhakk løken og bland sammen løk, hvitløk, sitrongress, fiskesaus, sukker, sesamolje og chilisaus (kjør det eventuelt sammen med en stavmikser). Gni kyllingen inn med blandingen og la det marinere mens du forbereder resten.
Rør sammen vann, fiskesaus, sukker, limesaft, finhakket hvitløk og finsnittet chili til dressingen.
Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.
Varm en stor stekepanne, tilsett litt olje og stek kyllingen over middelshøy varme. Krydre med litt ekstra salt og pepper og stek kyllingen til den er gyllen og gjennomstekt. Snu kyllingbrystene flere ganger underveis i stekingen. Vær litt obs på at på grunn av sukkeret i marinaden kan den lett bli brent ved for høy temperatur.
Fordel nudler og grønnsaker i passende skåler. Topp med kylling skåret i skiver, dressing, hakkedepeanøtter og koriander.
Bon appetit!
Finhakk løken og bland sammen løk, hvitløk, sitrongress, fiskesaus, sukker, sesamolje og chilisaus (kjør det eventuelt sammen med en stavmikser). Gni kyllingen inn med blandingen og la det marinere mens du forbereder resten.
Rør sammen vann, fiskesaus, sukker, limesaft, finhakket hvitløk og finsnittet chili til dressingen.
Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.
Varm en stor stekepanne, tilsett litt olje og stek kyllingen over middelshøy varme. Krydre med litt ekstra salt og pepper og stek kyllingen til den er gyllen og gjennomstekt. Snu kyllingbrystene flere ganger underveis i stekingen. Vær litt obs på at på grunn av sukkeret i marinaden kan den lett bli brent ved for høy temperatur.
Fordel nudler og grønnsaker i passende skåler. Topp med kylling skåret i skiver, dressing, hakkedepeanøtter og koriander.