Hva med en nudelvariant i form av risnudler toppet med en «kylling-kjøttsaus» full av smaker som ingefær, hvitløk og chili blandet med litt oystersauce, sweet chili, soya og sesam? Raskt, enkelt og kjempegodt!
Hva med en nudelvariant i form av risnudler toppet med en «kylling-kjøttsaus» full av smaker som ingefær, hvitløk og chili blandet med litt oystersauce, sweet chili, soya og sesam? Raskt, enkelt og kjempegodt!
Varm litt olje i en stor stekepanne eller wok. Stek kjøttdeigen over høy varme.
Hakk den opp underveis i stekingen og stek til bitene blir gylne og litt «sprøstekte». Tilsett ingefær, hvitløk og chili og la det frese godt under omrøring i et par minutter.
Tilsett sweet chili, østerssaus, soyasaus og sesamolje. La alt surre sammen et par små minutter og smak til med lime og fiskesaus. Bland inn finsnittet vårløk og grovhakkede urter.
Topp nudlene med «kjøttsausen» og dryss over hakkede peanøtter. Serveres med ekstra chilisaus ved siden av.
Bon appetit!
Varm litt olje i en stor stekepanne eller wok. Stek kjøttdeigen over høy varme.
Hakk den opp underveis i stekingen og stek til bitene blir gylne og litt «sprøstekte». Tilsett ingefær, hvitløk og chili og la det frese godt under omrøring i et par minutter.
Tilsett sweet chili, østerssaus, soyasaus og sesamolje. La alt surre sammen et par små minutter og smak til med lime og fiskesaus. Bland inn finsnittet vårløk og grovhakkede urter.
Topp nudlene med «kjøttsausen» og dryss over hakkede peanøtter. Serveres med ekstra chilisaus ved siden av.