Rist korianderfrø og fennikelfrø i en tørr varm panne til det dufter aromatisk. Knus frøene lett i en morter og ha det over i en hurtigmikser (gjerne krydderboksen som hører til stavmikseren) og tilsett hakket hvitløk, hakket chili, ingefær, salt, koriander og olje. Kjør alt til en jevn masse. Gni kyllingen inn med krydderblandingen og la det marinerer i kjøleskapet så lenge du har tid, minst 3 timer og gjerne natten over. Grill kyllingen over middels høy varme til skinnet er sprøtt og kyllingen gjennomstekt, cirka 20 minutter (la gjerne kyllingen få hvile i 5-10 minutter på en kjølig del av grillen). Press over limesaft før servering.
Skjær maiskornene fra kolben (del de litt fra hverandre hvis de blir sittende sammen som lange maisremser). Varm en stor stekepanne. Tilsett litt olje og stek maiskornene over høy varme til de har fått god farge og er møre (hvis du bruker rå). Rist på pannen flere ganger underveis i stekingen. Tilsett finhakket hvitløk og la det steke et halvt minutt til. Hell maisen over i en bolle. Visp sammen majones, chilisaus, limesaft og honning. Smak dressingen til med salt og pepper. Finsnitt vårløken, finhakk rødløken og hakk urtene. Bland dressing, vårløk, rødløk og urter sammen med maisen.
Bon appetit!
Rist korianderfrø og fennikelfrø i en tørr varm panne til det dufter aromatisk. Knus frøene lett i en morter og ha det over i en hurtigmikser (gjerne krydderboksen som hører til stavmikseren) og tilsett hakket hvitløk, hakket chili, ingefær, salt, koriander og olje. Kjør alt til en jevn masse. Gni kyllingen inn med krydderblandingen og la det marinerer i kjøleskapet så lenge du har tid, minst 3 timer og gjerne natten over. Grill kyllingen over middels høy varme til skinnet er sprøtt og kyllingen gjennomstekt, cirka 20 minutter (la gjerne kyllingen få hvile i 5-10 minutter på en kjølig del av grillen). Press over limesaft før servering.
Skjær maiskornene fra kolben (del de litt fra hverandre hvis de blir sittende sammen som lange maisremser). Varm en stor stekepanne. Tilsett litt olje og stek maiskornene over høy varme til de har fått god farge og er møre (hvis du bruker rå). Rist på pannen flere ganger underveis i stekingen. Tilsett finhakket hvitløk og la det steke et halvt minutt til. Hell maisen over i en bolle. Visp sammen majones, chilisaus, limesaft og honning. Smak dressingen til med salt og pepper. Finsnitt vårløken, finhakk rødløken og hakk urtene. Bland dressing, vårløk, rødløk og urter sammen med maisen.