Kylling i mangosaus
Kylling i mangosaus består av kyllingfilet som har kost seg i en sødmefull og frisk kremet saus laget på mangochutney. Denne har erfaringsmessig et stort potensiale blant de yngre i familien. Ris og nanbrød passer godt som tilbehør.
Tips: Mangochutney finnes i både milde og sterke utgaver, og med forskjellig sukkerinnhold. Velg den du liker best selv. Er kyllingfiletene små - kan du bruke et par ekstra. For enkelhetens skyld kan du droppe bruningen. Krydre kyllingen med salt og pepper, legg kyllingen over i formen, hell over sausen og fortsett som beskrevet.
Kylling i mangosaus består av kyllingfilet som har kost seg i en sødmefull og frisk kremet saus laget på mangochutney. Denne har erfaringsmessig et stort potensiale blant de yngre i familien. Ris og nanbrød passer godt som tilbehør.
Tips: Mangochutney finnes i både milde og sterke utgaver, og med forskjellig sukkerinnhold. Velg den du liker best selv. Er kyllingfiletene små - kan du bruke et par ekstra. For enkelhetens skyld kan du droppe bruningen. Krydre kyllingen med salt og pepper, legg kyllingen over i formen, hell over sausen og fortsett som beskrevet.
Ingredienser
- 4 stk kyllingfilet, store
- 300 g mango chutney
- 1 dl fløte
- 1 dl appelsinjuice, eller vann
- 2 ss smør, i små terninger
- 1 ss karripulver, eller rød- eller gul karripasta
- salt og kvernet pepper
- olje, til steking
Til servering
- granateplekjerner
- peanøtter
- koriander, frisk
- rød chili, finsnittet
- lime
- ris, kokt
- naanbrød
Slik gjør du:
- 4 stk kyllingfilet, store
- 300 g mango chutney
- 1 dl fløte
- 1 dl appelsinjuice, eller vann
- 2 ss smør, i små terninger
- 1 ss karripulver, eller rød- eller gul karripasta
- salt og kvernet pepper
- olje, til steking
Til servering
- granateplekjerner
- peanøtter
- koriander, frisk
- rød chili, finsnittet
- lime
- ris, kokt
- naanbrød

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto