Kylling i mangosaus

45 min
Lagret av 7833 brukere
Kylling i kremet mangosaus
Foto: Sara Johannessen Meek
Lagret av 7833 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk kyllingfilet, store
  • 300 g mango chutney
  • 1 dl fløte
  • 1 dl appelsinjuice, eller vann
  • 2 ss smør, i små terninger
  • 1 ss karripulver, eller rød- eller gul karripasta
  • salt og kvernet pepper
  • olje, til steking

Til servering

  • granateplekjerner
  • peanøtter
  • koriander, frisk
  • rød chili, finsnittet
  • lime
  • ris, kokt
  • naanbrød

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk kyllingfilet, store
  • 300 g mango chutney
  • 1 dl fløte
  • 1 dl appelsinjuice, eller vann
  • 2 ss smør, i små terninger
  • 1 ss karripulver, eller rød- eller gul karripasta
  • salt og kvernet pepper
  • olje, til steking

Til servering

  • granateplekjerner
  • peanøtter
  • koriander, frisk
  • rød chili, finsnittet
  • lime
  • ris, kokt
  • naanbrød
Sett ovnen på 200 grader.
Krydre brystene med salt og kvernet pepper. Brun kyllingfiletene godt på hver side i en varm stekepanne. Legg kyllingen over i en passende ildfast form.
Bland godt sammen alle de øvrige ingrediensene, kjør det gjerne sammen med en stavmikser. Smak sausen til med salt og pepper (hvis nødvendig), og hell den over kyllingen i formen.
Stek det hele midt i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Dryss over granateplekjerner, hakkede peanøtter, koriander og finsnittet chili.
woman cooking

Bon appetit!

Sett ovnen på 200 grader.
Krydre brystene med salt og kvernet pepper. Brun kyllingfiletene godt på hver side i en varm stekepanne. Legg kyllingen over i en passende ildfast form.
Bland godt sammen alle de øvrige ingrediensene, kjør det gjerne sammen med en stavmikser. Smak sausen til med salt og pepper (hvis nødvendig), og hell den over kyllingen i formen.
Stek det hele midt i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Dryss over granateplekjerner, hakkede peanøtter, koriander og finsnittet chili.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?