Baconsurret kyllingfilet med hvitløk- og honning-glaze
Du kan droppe «glazen» hvis du vil det, men du verden så godt det er med den søte overflaten mot det salte og røkte baconet. Som tilbehør passer det godt med en frisk salat og stekte små poteter. Et godt tips når du skal surre kyllingfiletene i bacon er å lage et lite «teppe» av fire overlappene baconskiver på et stykke plastfolie. Legg kyllingfileten midt på «teppet» og pakk/rull baconet stramt rundt kyllingen ved hjelp av plastfolien.
Du kan droppe «glazen» hvis du vil det, men du verden så godt det er med den søte overflaten mot det salte og røkte baconet. Som tilbehør passer det godt med en frisk salat og stekte små poteter. Et godt tips når du skal surre kyllingfiletene i bacon er å lage et lite «teppe» av fire overlappene baconskiver på et stykke plastfolie. Legg kyllingfileten midt på «teppet» og pakk/rull baconet stramt rundt kyllingen ved hjelp av plastfolien.
- 4 stk kyllingfilet
- 1 håndfull friske urter, bladpersille, basilikum eller salvie
- 250 g bacon
- 1 ss smør
- 2 fedd hvitløk, revet eller finhakket
- 1 - 2 ss soyasaus
- 1 ss hvitvinseddik, evt eplecidereddik eller 7 % eddik
- 70 g honning, flytende
- 2 ss persille, hakket, (kan sløyfes)
- salt og kvernet pepper
- olje, til steking
- 4 stk kyllingfilet
- 1 håndfull friske urter, bladpersille, basilikum eller salvie
- 250 g bacon
- 1 ss smør
- 2 fedd hvitløk, revet eller finhakket
- 1 - 2 ss soyasaus
- 1 ss hvitvinseddik, evt eplecidereddik eller 7 % eddik
- 70 g honning, flytende
- 2 ss persille, hakket, (kan sløyfes)
- salt og kvernet pepper
- olje, til steking
