Varm ovnen til 210 grader. Klapp kyllingvingene tørre med kjøkkenpapir. Ha kyllingvingene over i en liten brødpose sammen med mel, salt, hvitløkpulver, chili og pepper. Rist godt til alle kyllingvingene er dekket av melblandingen.
Legg kyllingvingene utover et stekebrett med bakepapir. Drypp over litt olje og stek kyllingvingene midt i ovnen ved 210 grader i cirka 40 minutter, eller til kyllingvingene er gjennomstekte, gylne og sprø. Snu litt på vingene underveis i stekingen.
Rens mangoen og skjær den i grove biter. Hakk chili og hvitløk. Kjør mango, chili, hvitløk, limesaft, sukker og soyasaus til en jevn saus i en hurtigmikser (eller med en stavmikser).
Pensle kyllingvingene med litt saus og stek dem videre i 5 minutter. Server kyllingvingene med samme og dryss over litt hakkede urter, granateplekjerner og litt ekstra chili hvis ønskelig. Server resten av sausen ved siden av.
Bon appetit!
Varm ovnen til 210 grader. Klapp kyllingvingene tørre med kjøkkenpapir. Ha kyllingvingene over i en liten brødpose sammen med mel, salt, hvitløkpulver, chili og pepper. Rist godt til alle kyllingvingene er dekket av melblandingen.
Legg kyllingvingene utover et stekebrett med bakepapir. Drypp over litt olje og stek kyllingvingene midt i ovnen ved 210 grader i cirka 40 minutter, eller til kyllingvingene er gjennomstekte, gylne og sprø. Snu litt på vingene underveis i stekingen.
Rens mangoen og skjær den i grove biter. Hakk chili og hvitløk. Kjør mango, chili, hvitløk, limesaft, sukker og soyasaus til en jevn saus i en hurtigmikser (eller med en stavmikser).
Pensle kyllingvingene med litt saus og stek dem videre i 5 minutter. Server kyllingvingene med samme og dryss over litt hakkede urter, granateplekjerner og litt ekstra chili hvis ønskelig. Server resten av sausen ved siden av.