Sprø kyllingvinger med parmesan og hvitløksmør
Sprø parmesanvinger med brunet hvitløksmør og sitron er like enkle som de er gode. Kyllingvingene sprøstekes i stekeovnen og blandes raskt med varmt smør tilsatt hvitløk, revet sitronskall, persille og parmesanost. Som ekstra tilbehør passer det supert med en enkel tomatsalat eller en tomatsalsa.
Tips: Forholdet mellom smør, hvitløk, persille og parmesan kan justeres etter eget ønske.
Sprø parmesanvinger med brunet hvitløksmør og sitron er like enkle som de er gode. Kyllingvingene sprøstekes i stekeovnen og blandes raskt med varmt smør tilsatt hvitløk, revet sitronskall, persille og parmesanost. Som ekstra tilbehør passer det supert med en enkel tomatsalat eller en tomatsalsa.
Tips: Forholdet mellom smør, hvitløk, persille og parmesan kan justeres etter eget ønske.
- 1 kg kyllingvinger, store
- 3 ss hvetemel
- 1 ts salt
- 0.5 ts kvernet pepper
- 0.5 ts chiliflak
- olivenolje
- 100 g smør
- 2 fedd hvitløk
- 2 ts sitronskall, finrevet
- 4 ss persille, hakket
- 1 dl parmesan, revet
- sitron, kuttet i båter til servering
- 1 kg kyllingvinger, store
- 3 ss hvetemel
- 1 ts salt
- 0.5 ts kvernet pepper
- 0.5 ts chiliflak
- olivenolje
- 100 g smør
- 2 fedd hvitløk
- 2 ts sitronskall, finrevet
- 4 ss persille, hakket
- 1 dl parmesan, revet
- sitron, kuttet i båter til servering
Server sitronbåter ved siden av til å presse over kyllingvingene.

Bon appetit!
Server sitronbåter ved siden av til å presse over kyllingvingene.