Rør sammen alle ingrediensene til den røde sausen.
Tørk kyllingvingene på kjøkkenpapir. Rør sammen mel, maisenna, eggehvite og kaldt vann. Krydre godt med salt og kvernet pepper.
Varm oljen til cirka 180 grader i en tykkbunnet mellomstor gryte eller i en frityrsteker. Dypp kyllingvingene i røren og friter dem gylne og sprø i den varme oljen. Dette tar cirka 10-15 minutter. Friter i flere omganger slik at oljen ikke blir avkjølt og alt klistrer seg sammen i gryta. La kyllingvingene renne av seg på kjøkkenpapir. Når du har fritert alle vingene kan du gi dem en rask runde til i frityren for å varme de opp igjen før servering.
Vend de varme kyllingvingene sammen med i sausen og dryss over finsnittet vårløk, hakket koriander og sesamfrø før servering.
Bon appetit!
Rør sammen alle ingrediensene til den røde sausen.
Tørk kyllingvingene på kjøkkenpapir. Rør sammen mel, maisenna, eggehvite og kaldt vann. Krydre godt med salt og kvernet pepper.
Varm oljen til cirka 180 grader i en tykkbunnet mellomstor gryte eller i en frityrsteker. Dypp kyllingvingene i røren og friter dem gylne og sprø i den varme oljen. Dette tar cirka 10-15 minutter. Friter i flere omganger slik at oljen ikke blir avkjølt og alt klistrer seg sammen i gryta. La kyllingvingene renne av seg på kjøkkenpapir. Når du har fritert alle vingene kan du gi dem en rask runde til i frityren for å varme de opp igjen før servering.
Vend de varme kyllingvingene sammen med i sausen og dryss over finsnittet vårløk, hakket koriander og sesamfrø før servering.