Etter japansk tradisjon serveres ikke yakitori med noen form for tilbehør bortsett fra drikke. Men hvis du vil gjøre måltidet mer mettende kan du servere med kokt ris.
Etter japansk tradisjon serveres ikke yakitori med noen form for tilbehør bortsett fra drikke. Men hvis du vil gjøre måltidet mer mettende kan du servere med kokt ris.
Skjær kyllingen i jevne biter, ca. 3x3 cm. Ha kyllingen over i en passende bolle og tilsett soyasaus, mirin, ingefær, hvitløk og sesamolje. La det marinere i kjøleskapet i 3 timer eller lenger.
Tre kyllingbitene på spiddene. Hell marinaden over i en liten kasserolle og la det koke skikkelig i ca. 5 minutter. Varm grillen eller en grillpanne. Grill kyllingspydene på alle sider i ca. 10 minutter. Pass på så kyllingen ikke blir brent men får en godt stekt og karamellisert overflate. Pensle på litt av den innkokte marinaden mot slutten av grillingen.
Dryss over hakket koriander, spirer, furikake og fritert hvitløk før servering. Serveres gjerne med kokt ris.
Bon appetit!
Skjær kyllingen i jevne biter, ca. 3x3 cm. Ha kyllingen over i en passende bolle og tilsett soyasaus, mirin, ingefær, hvitløk og sesamolje. La det marinere i kjøleskapet i 3 timer eller lenger.
Tre kyllingbitene på spiddene. Hell marinaden over i en liten kasserolle og la det koke skikkelig i ca. 5 minutter. Varm grillen eller en grillpanne. Grill kyllingspydene på alle sider i ca. 10 minutter. Pass på så kyllingen ikke blir brent men får en godt stekt og karamellisert overflate. Pensle på litt av den innkokte marinaden mot slutten av grillingen.
Dryss over hakket koriander, spirer, furikake og fritert hvitløk før servering. Serveres gjerne med kokt ris.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto