Hot wings er snacksmat. Sterke kyllingvinger som dyppes i blåmuggostdipp - servert med sprø stangselleri. Perfekt festmat og TV-mat. Tips: Eventuelt kan du vende de krydrede kyllingvingene i litt nøytral olje for så å steke dem i stekeovnen ved 220 grader i ca. 30 minutter, eller til kyllingvingene er gjennomstekte. Snu litt på vingene underveis i stekingen.
Bland sammen mel, paprikapulver, kajennepepper, salt, hvitløkpulver og kvernet sort pepper.
Smelt smøret i en kasserolle og rør inn chilisausen. Sett sausen til side så lenge.
Visp sammen blåmuggost og matfløte. Smak dippen til med salt (- hvis nødvendig) og kvernet sort pepper.
Skjær stangselleri i staver.
Klapp kyllingvingene tørre med kjøkkenpapir. Ha dem over i en liten brødpose og tilsett krydderblandingen. Rist godt på posen slik at alle vingene blir godt dekket av kryddermiksen.
Stek/friter kyllingvingene i olje i 10 – 15 minutter. La vingene renne av seg på kjøkkenpapir, vend dem i sausen og server straks med stangselleri og dipp.
Bon appetit!
Bland sammen mel, paprikapulver, kajennepepper, salt, hvitløkpulver og kvernet sort pepper.
Smelt smøret i en kasserolle og rør inn chilisausen. Sett sausen til side så lenge.
Visp sammen blåmuggost og matfløte. Smak dippen til med salt (- hvis nødvendig) og kvernet sort pepper.
Skjær stangselleri i staver.
Klapp kyllingvingene tørre med kjøkkenpapir. Ha dem over i en liten brødpose og tilsett krydderblandingen. Rist godt på posen slik at alle vingene blir godt dekket av kryddermiksen.
Stek/friter kyllingvingene i olje i 10 – 15 minutter. La vingene renne av seg på kjøkkenpapir, vend dem i sausen og server straks med stangselleri og dipp.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto