Hot wings
Hot wings er snacksmat. Sterke kyllingvinger som dyppes i blåmuggostdipp - servert med sprø stangselleri. Perfekt festmat og TV-mat.
Tips: Eventuelt kan du vende de krydrede kyllingvingene i litt nøytral olje for så å steke dem i stekeovnen ved 220 grader i ca. 30 minutter, eller til kyllingvingene er gjennomstekte. Snu litt på vingene underveis i stekingen.
Hot wings er snacksmat. Sterke kyllingvinger som dyppes i blåmuggostdipp - servert med sprø stangselleri. Perfekt festmat og TV-mat.
Tips: Eventuelt kan du vende de krydrede kyllingvingene i litt nøytral olje for så å steke dem i stekeovnen ved 220 grader i ca. 30 minutter, eller til kyllingvingene er gjennomstekte. Snu litt på vingene underveis i stekingen.
- 1 kg kyllingvinger
- 1 dl hvetemel
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts kajennepepper, eller chilipulver
- 1 ts salt
- 1 ts hvitløkspulver
- 0.5 ts kvernet pepper
- 2 ss smør
- 3 ss chilisaus, hot sauce
- 2 stilk stangselleri
- salt og kvernet pepper
- solsikkeolje, eller soyaolje
Dipp
- 3 ss blåskimmelost
- 1 dl rømme, eller fløte
- kvernet pepper
- 1 kg kyllingvinger
- 1 dl hvetemel
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts kajennepepper, eller chilipulver
- 1 ts salt
- 1 ts hvitløkspulver
- 0.5 ts kvernet pepper
- 2 ss smør
- 3 ss chilisaus, hot sauce
- 2 stilk stangselleri
- salt og kvernet pepper
- solsikkeolje, eller soyaolje
Dipp
- 3 ss blåskimmelost
- 1 dl rømme, eller fløte
- kvernet pepper
