Del fersken i to og ta ut steinen. Legg fersken på et stekebrett med kjøttsiden opp, og legg smør honning der hvor stenen var. Ta på litt salt og pepper.
På samme stekebrett legger du på strimler av bacon.
Stek fersken og bacon i ovnen i 12 minutter på 200 grader. Ta ut brettet og dekk fersken og bacon med aluminiumsfolie til kyllingfileten er ferdig stekt.
Mens fersken og bacon står i ovnen blander du sammen krydderet til kyllingen. Ha paprika, chili, karri, hvitløk, fennikelfrø, salt, pepper og sesamfrø i en brødpose.
Pisk egget og rull kyllingfileten i egget før du har den over i posen med krydderet. Strø gjerne over ekstra sesamfrø før steking. Smelt smør i en stekepanne til det blir gyllent, og stek kyllingfileene.
Vask og legg salatmiksen på tallerkene, og legg på oppskåren agurk og salatløk. Pynt med noen bringebær og mynteblader. Legg bacon og kyllingfileen på salaten, og de lune fersknene ved siden av. Hell over litt søt soyasaus (Ketjap) som dressing.
Bon appetit!
Del fersken i to og ta ut steinen. Legg fersken på et stekebrett med kjøttsiden opp, og legg smør honning der hvor stenen var. Ta på litt salt og pepper.
På samme stekebrett legger du på strimler av bacon.
Stek fersken og bacon i ovnen i 12 minutter på 200 grader. Ta ut brettet og dekk fersken og bacon med aluminiumsfolie til kyllingfileten er ferdig stekt.
Mens fersken og bacon står i ovnen blander du sammen krydderet til kyllingen. Ha paprika, chili, karri, hvitløk, fennikelfrø, salt, pepper og sesamfrø i en brødpose.
Pisk egget og rull kyllingfileten i egget før du har den over i posen med krydderet. Strø gjerne over ekstra sesamfrø før steking. Smelt smør i en stekepanne til det blir gyllent, og stek kyllingfileene.
Vask og legg salatmiksen på tallerkene, og legg på oppskåren agurk og salatløk. Pynt med noen bringebær og mynteblader. Legg bacon og kyllingfileen på salaten, og de lune fersknene ved siden av. Hell over litt søt soyasaus (Ketjap) som dressing.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto