Sitronkylling
Kyllingfilet med spekeskinke og sitron er en spennende middag. Du kan gjerne servere denne retten til mange, siden den skal gjøres ferdig i ovnen. Bare stek kyllingfiletene etappevis i pannen først, og varm dem opp sammen i ovnen rett før servering.
Server gjerne sitronkyllingen med stekte poteter ved siden av.
Tips: Pynt med karamelliserte sitronskiver. Stek tynne skiver sitron i litt olje i en teflonpanne, dryss over en god klype sukker. Stek ved middels varme til skivene blir karamellisert.
Kyllingfilet med spekeskinke og sitron er en spennende middag. Du kan gjerne servere denne retten til mange, siden den skal gjøres ferdig i ovnen. Bare stek kyllingfiletene etappevis i pannen først, og varm dem opp sammen i ovnen rett før servering.
Server gjerne sitronkyllingen med stekte poteter ved siden av.
Tips: Pynt med karamelliserte sitronskiver. Stek tynne skiver sitron i litt olje i en teflonpanne, dryss over en god klype sukker. Stek ved middels varme til skivene blir karamellisert.
- 4 stk kyllingfilet
- 8 skive(r) spekeskinke
- 4 fedd hvitløk
- hvetemel
- olivenolje, og smør til steking
- salt og kvernet pepper
- bladpersille, hakket, til pynt
Smørsaus
- 1 stk sitron, finrevet skall og saften
- 100 g smør
Tilbehør
- 200 g aspargesbønner
- 4 stk kyllingfilet
- 8 skive(r) spekeskinke
- 4 fedd hvitløk
- hvetemel
- olivenolje, og smør til steking
- salt og kvernet pepper
- bladpersille, hakket, til pynt
Smørsaus
- 1 stk sitron, finrevet skall og saften
- 100 g smør
Tilbehør
- 200 g aspargesbønner
