Bruk en kjøkkenmaskin eller hurtigmikser og kjør kjøttdeigen seig med saltet. Tilsett kvernet pepper, potetmel, egg og persille, og kjør alt godt sammen. Spe med kald melk, litt etter litt.
Bruk en mellomstor brødform, eller terrinform, og kle den med baconskiver /skinkeskiver som overlapper hverandre. Fyll formen med farsen, press den godt sammen og brett skivene over toppen. Kanskje du må legge en ekstra skive på toppen for å dekke overflaten.
Stek farsen ved 160 grader i 45-60 minutter. Skjær «stuffingen» i saftige skiver ved servering.
Bon appetit!
Bruk en kjøkkenmaskin eller hurtigmikser og kjør kjøttdeigen seig med saltet. Tilsett kvernet pepper, potetmel, egg og persille, og kjør alt godt sammen. Spe med kald melk, litt etter litt.
Bruk en mellomstor brødform, eller terrinform, og kle den med baconskiver /skinkeskiver som overlapper hverandre. Fyll formen med farsen, press den godt sammen og brett skivene over toppen. Kanskje du må legge en ekstra skive på toppen for å dekke overflaten.
Stek farsen ved 160 grader i 45-60 minutter. Skjær «stuffingen» i saftige skiver ved servering.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto