Sett ovnen på 220 grader varmluft. Skyll og del opp potetene i båter eller terninger, legg i langpanne. Bland godt med salt, pepper og olje. Sett langpanna i ovnen.
Kyllingen tørkes og krydres med salt og pepper. Brun lårstykkene godt på alle kanter i en stekepanne på litt over middels varme.
Ta ut potetformen av ovnen, skru med temperaturen på ovnen til 190 grader. Vend om på potetene, ha hakket salvie innimellom og legg kyllingstykkene over eller innimellom potetene (avhengig av hvor stor formen din er). Klem over sitronsaft i formen og sett tilbake i ovn, stek alt i 30-35 minutter.
Mens kyllingen er i ovnen, setter du over en liten kjele med lettsaltet vann før du kutter de grønne bønnene i begge ender. Bønnene kokes 3-4 minutter før de siles av og vendes i god olje eller smør sammen med litt sjalottløk, hvitløk, salt og pepper
Server kyllingen og potet rett fra langpanna, så holder det seg varmt. Server grønne bønner til, og gjerne med en enkel tomatsalsa.
Bon appetit!
Sett ovnen på 220 grader varmluft. Skyll og del opp potetene i båter eller terninger, legg i langpanne. Bland godt med salt, pepper og olje. Sett langpanna i ovnen.
Kyllingen tørkes og krydres med salt og pepper. Brun lårstykkene godt på alle kanter i en stekepanne på litt over middels varme.
Ta ut potetformen av ovnen, skru med temperaturen på ovnen til 190 grader. Vend om på potetene, ha hakket salvie innimellom og legg kyllingstykkene over eller innimellom potetene (avhengig av hvor stor formen din er). Klem over sitronsaft i formen og sett tilbake i ovn, stek alt i 30-35 minutter.
Mens kyllingen er i ovnen, setter du over en liten kjele med lettsaltet vann før du kutter de grønne bønnene i begge ender. Bønnene kokes 3-4 minutter før de siles av og vendes i god olje eller smør sammen med litt sjalottløk, hvitløk, salt og pepper
Server kyllingen og potet rett fra langpanna, så holder det seg varmt. Server grønne bønner til, og gjerne med en enkel tomatsalsa.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto