Skrell og skjær grønnsakene i jevne biter. Lag et dypt kryss i fikenene, del plommene i to og fjern steinen. Legg frukt og grønt utover i en stor ildfast form, men vent med spinaten.
Tilsett urter, 2 spiseskjeer andefett (fettet rundt andelårene) og 2 spiseskjeer olivenolje. Press over sitronsaft og drypp over honning. Krydre godt med salt og pepper.
Bak grønnsakene ved 200 grader til de er møre, ca. 30 minutter. Vend litt på dem underveis. Andelårene kan varmes samtidig i ovnen. Når grønnsakene er klare tar du de ut, skrur ovnen på grill og griller lårene i ca 5 minutter til skinnet blir sprøtt og gyllent.
Visp sammen 2 spiseskjeer olivenolje og 1 spiseskje sherryeddik. Bland det sammen med grønnsakene sammen med spinatbladene. Server!
Bon appetit!
Skrell og skjær grønnsakene i jevne biter. Lag et dypt kryss i fikenene, del plommene i to og fjern steinen. Legg frukt og grønt utover i en stor ildfast form, men vent med spinaten.
Tilsett urter, 2 spiseskjeer andefett (fettet rundt andelårene) og 2 spiseskjeer olivenolje. Press over sitronsaft og drypp over honning. Krydre godt med salt og pepper.
Bak grønnsakene ved 200 grader til de er møre, ca. 30 minutter. Vend litt på dem underveis. Andelårene kan varmes samtidig i ovnen. Når grønnsakene er klare tar du de ut, skrur ovnen på grill og griller lårene i ca 5 minutter til skinnet blir sprøtt og gyllent.
Visp sammen 2 spiseskjeer olivenolje og 1 spiseskje sherryeddik. Bland det sammen med grønnsakene sammen med spinatbladene. Server!