Lager du risotto med byggryn i stedet, blir det en kjempegod byggrynsrisotto! Server den med stekt kyllinglår. Med en dæsj hvitvin og litt estragon blir det ekstra godt.
Lager du risotto med byggryn i stedet, blir det en kjempegod byggrynsrisotto! Server den med stekt kyllinglår. Med en dæsj hvitvin og litt estragon blir det ekstra godt.
Kutt fennikel, sopp og løk i små biter. Surr i olivenolje til det blir blankt.
Ha i skylte byggryn og deretter hvitvin. Når hvitvinen har kokt inn, så sper du på med kraft eller buljong.
Risottoen skal koke i ca. 20 minutter. Trekk litt til side, tilsett revet parmesan og smør, rør rundt og smak til med salt og pepper.
Fjern beinet og brett ut kyllinglåret slik at det blir helt flatt. Stek først med skinnsiden ned i olje. Snu når den har blitt gyllen og sprø. Tilsett godt smør, fersk estragon, hvitløk og timian.
Øs forsiktig smørblandingen over lårene og la dem få hvile seg litt på benken før du kutter dem opp.
Legg det stekte låret over risottoen på tallerkenen og pynt med revet parmesan, ristede solsikkekjerner og gjerne litt god salat.
Bon appetit!
Kutt fennikel, sopp og løk i små biter. Surr i olivenolje til det blir blankt.
Ha i skylte byggryn og deretter hvitvin. Når hvitvinen har kokt inn, så sper du på med kraft eller buljong.
Risottoen skal koke i ca. 20 minutter. Trekk litt til side, tilsett revet parmesan og smør, rør rundt og smak til med salt og pepper.
Fjern beinet og brett ut kyllinglåret slik at det blir helt flatt. Stek først med skinnsiden ned i olje. Snu når den har blitt gyllen og sprø. Tilsett godt smør, fersk estragon, hvitløk og timian.
Øs forsiktig smørblandingen over lårene og la dem få hvile seg litt på benken før du kutter dem opp.
Legg det stekte låret over risottoen på tallerkenen og pynt med revet parmesan, ristede solsikkekjerner og gjerne litt god salat.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto