rask

Even Ramsviks sataykylling

20 min

Kylling og peanøttsaus er en uslåelig kombinasjon. Denne retten er kjemperask å lage og passer perfekt til hverdags og fest.

2573 har lagret denne
Even Ramsviks sataykylling

Kylling og peanøttsaus er en uslåelig kombinasjon. Denne retten er kjemperask å lage og passer perfekt til hverdags og fest.

2573 har lagret denne

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stk kyllingbryst
  • 3 dl couscous
  • 1 stk rødløk
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk paprika
  • 1 pose sukkererter
  • 2 fedd hvitløk

Sataysaus

  • 3 dl kokosmelk
  • 4 ss peanøttsmør
  • salt

Til servering

  • limesaft
  • cashewnøtter

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk kyllingbryst
  • 3 dl couscous
  • 1 stk rødløk
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk paprika
  • 1 pose sukkererter
  • 2 fedd hvitløk

Sataysaus

  • 3 dl kokosmelk
  • 4 ss peanøttsmør
  • salt

Til servering

  • limesaft
  • cashewnøtter
Varm opp ovnen til 250 grader - overvarme og grillelementer. Lag sataysausen ved å koke opp kokosmelk, og smak til med peanøttsmør, limesaft og salt.
Del hvert kyllingbryst i to, og deretter i fire igjen. Fest på grillpinner.
Grill i ovnen i 7-8 minutter. Imens lager du couscous som anvist på pakken. Hakk opp rødløk, vårløk, hvitløk, paprika og sukkererter, og surr dette i en kjele med olivenolje. Tilsett couscous, og smak til med salt og limesaft. Strø over cashewnøtter og limesaft før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Varm opp ovnen til 250 grader - overvarme og grillelementer. Lag sataysausen ved å koke opp kokosmelk, og smak til med peanøttsmør, limesaft og salt.
Del hvert kyllingbryst i to, og deretter i fire igjen. Fest på grillpinner.
Grill i ovnen i 7-8 minutter. Imens lager du couscous som anvist på pakken. Hakk opp rødløk, vårløk, hvitløk, paprika og sukkererter, og surr dette i en kjele med olivenolje. Tilsett couscous, og smak til med salt og limesaft. Strø over cashewnøtter og limesaft før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?