Varm opp ovnen til 250 grader - overvarme og grillelementer. Lag sataysausen ved å koke opp kokosmelk, og smak til med peanøttsmør, limesaft og salt.
Del hvert kyllingbryst i to, og deretter i fire igjen. Fest på grillpinner.
Grill i ovnen i 7-8 minutter. Imens lager du couscous som anvist på pakken. Hakk opp rødløk, vårløk, hvitløk, paprika og sukkererter, og surr dette i en kjele med olivenolje. Tilsett couscous, og smak til med salt og limesaft. Strø over cashewnøtter og limesaft før servering.
Bon appetit!
Varm opp ovnen til 250 grader - overvarme og grillelementer. Lag sataysausen ved å koke opp kokosmelk, og smak til med peanøttsmør, limesaft og salt.
Del hvert kyllingbryst i to, og deretter i fire igjen. Fest på grillpinner.
Grill i ovnen i 7-8 minutter. Imens lager du couscous som anvist på pakken. Hakk opp rødløk, vårløk, hvitløk, paprika og sukkererter, og surr dette i en kjele med olivenolje. Tilsett couscous, og smak til med salt og limesaft. Strø over cashewnøtter og limesaft før servering.