rask

Even Ramsviks sataykylling

20 min

Kylling og peanøttsaus er en uslåelig kombinasjon. Denne retten er kjemperask å lage og passer perfekt til hverdags og fest.

2606 har lagret denne
Even Ramsviks sataykylling

Kylling og peanøttsaus er en uslåelig kombinasjon. Denne retten er kjemperask å lage og passer perfekt til hverdags og fest.

2606 har lagret denne
4
porsjoner
  • 4 stk kyllingbryst
  • 3 dl couscous
  • 1 stk rødløk
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk paprika
  • 1 pose sukkererter
  • 2 fedd hvitløk

Sataysaus

  • 3 dl kokosmelk
  • 4 ss peanøttsmør
  • salt

Til servering

  • limesaft
  • cashewnøtter
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk kyllingbryst
  • 3 dl couscous
  • 1 stk rødløk
  • 1 bunt vårløk
  • 2 stk paprika
  • 1 pose sukkererter
  • 2 fedd hvitløk

Sataysaus

  • 3 dl kokosmelk
  • 4 ss peanøttsmør
  • salt

Til servering

  • limesaft
  • cashewnøtter
Varm opp ovnen til 250 grader - overvarme og grillelementer. Lag sataysausen ved å koke opp kokosmelk, og smak til med peanøttsmør, limesaft og salt.
Del hvert kyllingbryst i to, og deretter i fire igjen. Fest på grillpinner.
Grill i ovnen i 7-8 minutter. Imens lager du couscous som anvist på pakken. Hakk opp rødløk, vårløk, hvitløk, paprika og sukkererter, og surr dette i en kjele med olivenolje. Tilsett couscous, og smak til med salt og limesaft. Strø over cashewnøtter og limesaft før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Varm opp ovnen til 250 grader - overvarme og grillelementer. Lag sataysausen ved å koke opp kokosmelk, og smak til med peanøttsmør, limesaft og salt.
Del hvert kyllingbryst i to, og deretter i fire igjen. Fest på grillpinner.
Grill i ovnen i 7-8 minutter. Imens lager du couscous som anvist på pakken. Hakk opp rødløk, vårløk, hvitløk, paprika og sukkererter, og surr dette i en kjele med olivenolje. Tilsett couscous, og smak til med salt og limesaft. Strø over cashewnøtter og limesaft før servering.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?