Bland alle ingrediensene til sausen i en liten kasserolle. Kok opp og la det småkoke i 10 minutter. Kjør sausen med stavmikser og sil den gjennom en fin sil hvis du ønsker en helt blank og fin saus.
Fjern beinet i lårstykkene og krydre kyllingen lett med salt og pepper.
Varm en stor stekepanne og tilsett noen dråper olje (det vil komme en del fett fra skinnet). Legg i kyllingen med skinnsiden ned. Stek kyllingen på skinnsiden over middels høy varme til skinnet har blitt knasende sprøtt. Snu og stek videre på den andre siden. Kyllingen er klar når kjøttet er gjennomstekt, det tar cirka 20 minutter til sammen.
Skjær agurken i tynne skiver eller lange bånd og finsnitt eller strimle vårløken.
Anrett ris/eller nudler i dype tallerkener/skåler. Legg i vårløk, agurk og kyllinglår skåret i skiver. Topp med en god klunk saus og pynt med sesamfrø og koriander.
Bon appetit!
Bland alle ingrediensene til sausen i en liten kasserolle. Kok opp og la det småkoke i 10 minutter. Kjør sausen med stavmikser og sil den gjennom en fin sil hvis du ønsker en helt blank og fin saus.
Fjern beinet i lårstykkene og krydre kyllingen lett med salt og pepper.
Varm en stor stekepanne og tilsett noen dråper olje (det vil komme en del fett fra skinnet). Legg i kyllingen med skinnsiden ned. Stek kyllingen på skinnsiden over middels høy varme til skinnet har blitt knasende sprøtt. Snu og stek videre på den andre siden. Kyllingen er klar når kjøttet er gjennomstekt, det tar cirka 20 minutter til sammen.
Skjær agurken i tynne skiver eller lange bånd og finsnitt eller strimle vårløken.
Anrett ris/eller nudler i dype tallerkener/skåler. Legg i vårløk, agurk og kyllinglår skåret i skiver. Topp med en god klunk saus og pynt med sesamfrø og koriander.