Fylt kalkunbryst
Dette er en ekspress-kalkun med verdens enkleste stuffing for deg som ikke vil begi deg ut på helsteking av kalkun. En saftig og nydelig rullade som kombinerer smaken av salt, italiensk pølse og søte tranebær.
Tips: Salsiccia kan erstattes med 150 gram grov medisterfarse. Krydre farsen litt ekstra med 1-2 ss hakkede urter som salvie, rosmarin eller estragon. Har du ikke friske urter kan du bruke tørkede både i farsen og til steking. Til steking gnir du da rullen inn med krydderet i tillegg til salt og kvernet pepper.
Fylt kalkunbryst passer perfekt med søtpotetgrateng med søt og sprø topping. Prøv også vår deilige oppskrift på saus til kalkun.
Dette er en ekspress-kalkun med verdens enkleste stuffing for deg som ikke vil begi deg ut på helsteking av kalkun. En saftig og nydelig rullade som kombinerer smaken av salt, italiensk pølse og søte tranebær.
Tips: Salsiccia kan erstattes med 150 gram grov medisterfarse. Krydre farsen litt ekstra med 1-2 ss hakkede urter som salvie, rosmarin eller estragon. Har du ikke friske urter kan du bruke tørkede både i farsen og til steking. Til steking gnir du da rullen inn med krydderet i tillegg til salt og kvernet pepper.
Fylt kalkunbryst passer perfekt med søtpotetgrateng med søt og sprø topping. Prøv også vår deilige oppskrift på saus til kalkun.
- 0.5 dl tranebær, tørkede
- 150 g Salsiccia, rå, italiensk pølse
- 0.5 dl valnøtter, eller pekannøtter, grovhakket
- 0.5 dl persille, hakket
- 800 g kalkunbryst, med skinn, evt. kyllingbryst
- salt
- pepper
- 5 stk hvitløksfedd, med skall
- 2 kvast friske urter, timian, rosmarin, salvie, evt. noen ts tørke
- olje, og smør, til steking
- 0.5 dl tranebær, tørkede
- 150 g Salsiccia, rå, italiensk pølse
- 0.5 dl valnøtter, eller pekannøtter, grovhakket
- 0.5 dl persille, hakket
- 800 g kalkunbryst, med skinn, evt. kyllingbryst
- salt
- pepper
- 5 stk hvitløksfedd, med skall
- 2 kvast friske urter, timian, rosmarin, salvie, evt. noen ts tørke
- olje, og smør, til steking
