Denne koreanske KFC er intet mindre enn fingerslikkende god så sørg for å ha tørkepapir lett tilgjengelig. Og selv om kyllingoppskriften i utgangspunktet er beregnet til fire kan det godt være at det er akkurat passe mengde for to.
Denne koreanske KFC er intet mindre enn fingerslikkende god så sørg for å ha tørkepapir lett tilgjengelig. Og selv om kyllingoppskriften i utgangspunktet er beregnet til fire kan det godt være at det er akkurat passe mengde for to.
Rør sammen alle ingrediensene til den røde sausen.
Del lårene i overlår og klubbe. Del overlårene i to og fjern lårbeinet.
Varm oljen i en tykkbunnet mellomstor gryte (ca. 180 grader). Rør sammen mel, maisenna, eggehvite og kaldt vann. Krydre godt med salt og kvernet pepper.
Dypp kyllingstykkene i røren og friter kyllingstykkene gylne og sprø (7-8 minutter) i den varme oljen. Friter i flere omganger slik at oljen ikke blir avkjølt og alt klistrer seg sammen i gryta. Husk at klubbene gjerne tar litt lenger tid å steke enn bitene fra overlåret. La kyllingen renne av seg på kjøkkenpapir.
Når du har fritert all kyllingen kan du gi dem en rask runde til i frityren for å varme de opp igjen før servering. Vend kyllingstykkene i sausen og dryss over vårløk.
Bon appetit!
Rør sammen alle ingrediensene til den røde sausen.
Del lårene i overlår og klubbe. Del overlårene i to og fjern lårbeinet.
Varm oljen i en tykkbunnet mellomstor gryte (ca. 180 grader). Rør sammen mel, maisenna, eggehvite og kaldt vann. Krydre godt med salt og kvernet pepper.
Dypp kyllingstykkene i røren og friter kyllingstykkene gylne og sprø (7-8 minutter) i den varme oljen. Friter i flere omganger slik at oljen ikke blir avkjølt og alt klistrer seg sammen i gryta. Husk at klubbene gjerne tar litt lenger tid å steke enn bitene fra overlåret. La kyllingen renne av seg på kjøkkenpapir.
Når du har fritert all kyllingen kan du gi dem en rask runde til i frityren for å varme de opp igjen før servering. Vend kyllingstykkene i sausen og dryss over vårløk.