Kinesiske pannekaker med kylling er laget med inspirasjon fra retten Jianbing, som er berømt gate- og hverdagsmat i Kina. Denne versjonen av den kinesiske pannekaken er nok et stykke fra originalen, men med saftige kyllingbiter og hoisinsaus får du en god Asia-feeling til middag.
Kinesiske pannekaker med kylling er laget med inspirasjon fra retten Jianbing, som er berømt gate- og hverdagsmat i Kina. Denne versjonen av den kinesiske pannekaken er nok et stykke fra originalen, men med saftige kyllingbiter og hoisinsaus får du en god Asia-feeling til middag.
Visp sammen ingrediensene til marinaden. Del kyllingbrystene i strimler og bland disse godt rundt i marinaden. La kyllingen trekke i blandingen omtrent en time.
Bland sammen de tørre ingrediensene til pannekakerøren. Tilsett melken og eggene, rør til en klumpefri, ganske tynn røre. La den svelle i ca. 10 minutter før bruk.
Hell røre i smurt stekepanne og strø over ristet sesamfrø. Stek på middels varme før pannekaken snus og pensles med sammenvispet egg oppå. Penslingen gir en flott farge og blank overflate.
Finhakk rød chili og koriander, og bland dette sammen med revet ingefærrot, hoisinsaus, soyasaus og limesaft. Sausen bør trekke litt før bruk.
Fjern kyllingstykkene fra marinaden. Stek kyllingen raskt på sterk varme.
Fyll pannekakene med salat, vårløk og agurkbiter. Legg på kyllingbiter og drypp over hoisindressing.
Bon appetit!
Visp sammen ingrediensene til marinaden. Del kyllingbrystene i strimler og bland disse godt rundt i marinaden. La kyllingen trekke i blandingen omtrent en time.
Bland sammen de tørre ingrediensene til pannekakerøren. Tilsett melken og eggene, rør til en klumpefri, ganske tynn røre. La den svelle i ca. 10 minutter før bruk.
Hell røre i smurt stekepanne og strø over ristet sesamfrø. Stek på middels varme før pannekaken snus og pensles med sammenvispet egg oppå. Penslingen gir en flott farge og blank overflate.
Finhakk rød chili og koriander, og bland dette sammen med revet ingefærrot, hoisinsaus, soyasaus og limesaft. Sausen bør trekke litt før bruk.
Fjern kyllingstykkene fra marinaden. Stek kyllingen raskt på sterk varme.
Fyll pannekakene med salat, vårløk og agurkbiter. Legg på kyllingbiter og drypp over hoisindressing.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto