Bland soyasaus, hoisin-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose. Tilsett kyllingklubbene, press ut luften og knyt igjen posen. Vend på posen slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. La klubbene marinere i 1 times tid, eller natten over, i kjøleskapet.
Dekk et stekebrett med folie og bakepapir. Hell ut de marinerte klubbene og stek dem ved 200 grader i ca 30 minutter. Snu litt på klubbene underveis, slik at de blir jevnt stekt.
Dryss til slutt over sesamfrø og server – helst med tørkepapir i nærheten.
Bon appetit!
Bland soyasaus, hoisin-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose. Tilsett kyllingklubbene, press ut luften og knyt igjen posen. Vend på posen slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. La klubbene marinere i 1 times tid, eller natten over, i kjøleskapet.
Dekk et stekebrett med folie og bakepapir. Hell ut de marinerte klubbene og stek dem ved 200 grader i ca 30 minutter. Snu litt på klubbene underveis, slik at de blir jevnt stekt.
Dryss til slutt over sesamfrø og server – helst med tørkepapir i nærheten.