Til hovedinnhold

Marinerte kyllingklubber med soya, honning og ingefær

1 h 30 min
7 varer
683
Marinerte kyllingklubber med soya, honning og ingefær

Kyllingklubber i deilig marinade er godt til både sofakosen og som enkel fingermat.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1.5 kg kyllingklubber, eller kyllingvinger
  • 1 dl soyasaus
  • 1 dl hoisinsaus, eller kinesisk bbq-saus
  • 0.5 dl honning, flytende
  • 4 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 2 ss ingefær, revet eller finhakket
  • sesamfrø

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1.5 kg kyllingklubber, eller kyllingvinger
  • 1 dl soyasaus
  • 1 dl hoisinsaus, eller kinesisk bbq-saus
  • 0.5 dl honning, flytende
  • 4 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 2 ss ingefær, revet eller finhakket
  • sesamfrø
Bland soyasaus, hoisin-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose. Tilsett kyllingklubbene, press ut luften og knyt igjen posen. Vend på posen slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. La klubbene marinere i 1 times tid, eller natten over, i kjøleskapet.
Dekk et stekebrett med folie og bakepapir. Hell ut de marinerte klubbene og stek dem ved 200 grader i ca 30 minutter. Snu litt på klubbene underveis, slik at de blir jevnt stekt.
Dryss til slutt over sesamfrø og server – helst med tørkepapir i nærheten.
woman cooking

Bon appetit!

Bland soyasaus, hoisin-saus, honning, hvitløk og ingefær i en brødpose. Tilsett kyllingklubbene, press ut luften og knyt igjen posen. Vend på posen slik at alle kyllingklubbene blir dekket av saus. La klubbene marinere i 1 times tid, eller natten over, i kjøleskapet.
Dekk et stekebrett med folie og bakepapir. Hell ut de marinerte klubbene og stek dem ved 200 grader i ca 30 minutter. Snu litt på klubbene underveis, slik at de blir jevnt stekt.
Dryss til slutt over sesamfrø og server – helst med tørkepapir i nærheten.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?