1 stk lime, liten, vasket og skåret i tynne skiver
500 g pak choy, renset og delt i jevne biter
2 ss soyasaus
2 stykker vårløk, i tynne strimler eller skiver
koriander, til pynt
ris, til servering
olje, til steking
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
800 g kylling, bryst eller overlår uten bein
0.75 dl honning, flytende
2 ss ingefær, finrevet
2 fedd hvitløk, finrevet eller finhakket
2 ss oystersauce
2 ss limesaft
2 ss søt chilisaus
0.5 dl vann
1 stk lime, liten, vasket og skåret i tynne skiver
500 g pak choy, renset og delt i jevne biter
2 ss soyasaus
2 stykker vårløk, i tynne strimler eller skiver
koriander, til pynt
ris, til servering
olje, til steking
Del kyllingen i jevne stykker.
Rør sammen honning, ingefær, hvitløk, oystersauce, limesaft, sweet chili og vann.
Krydre kyllingen lett med salt og stek stykkene i litt olje i en varm stekepanne i ca 5 minutter. Hell over honningblandingen og limeskivene. La det koke til sausen tykner, i 2-3 minutter.
Fres pak choy i litt olje i en stor og varm stekepanne. Tilsett en liten dæsj vann og kok til væsken har fordampet. Tilsett soyasaus og legg salaten over på tallerkener eller et fat. Legg på kyllingen og dryss over vårløk og koriander. Serveres med ris.
Bon appetit!
Del kyllingen i jevne stykker.
Rør sammen honning, ingefær, hvitløk, oystersauce, limesaft, sweet chili og vann.
Krydre kyllingen lett med salt og stek stykkene i litt olje i en varm stekepanne i ca 5 minutter. Hell over honningblandingen og limeskivene. La det koke til sausen tykner, i 2-3 minutter.
Fres pak choy i litt olje i en stor og varm stekepanne. Tilsett en liten dæsj vann og kok til væsken har fordampet. Tilsett soyasaus og legg salaten over på tallerkener eller et fat. Legg på kyllingen og dryss over vårløk og koriander. Serveres med ris.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto