rask

Kylling med cashewnøtter

30 min
Lagret av 885 brukere
Kyllingwok med cashewnøtter og grønnsaker i mørk saus
Foto: Silje Sandberg
Lagret av 885 brukere

Ingredienser

4
porsjoner

Kylling

  • 750 - 800 g kyllingfilet, i biter
  • 3 ss maisenna
  • 1 ts natron
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts løkpulver

Saus

  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss ingefær, revet
  • 0.5 dl hoisinsaus
  • 0.25 dl soyasaus
  • 2 ss østerssaus
  • 1 ss riseddik
  • 1 ss sriracha
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 dl kyllingkraft, evt utblandet fond/buljong
  • 1 ts maisenna, blandet ut i vann
  • 1 stk gul løk, i båter
  • 2 stk grønn paprika, i staver
  • 100 g cashewnøtter
  • ris, til servering

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale

Kylling

  • 750 - 800 g kyllingfilet, i biter
  • 3 ss maisenna
  • 1 ts natron
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts løkpulver

Saus

  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss ingefær, revet
  • 0.5 dl hoisinsaus
  • 0.25 dl soyasaus
  • 2 ss østerssaus
  • 1 ss riseddik
  • 1 ss sriracha
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 dl kyllingkraft, evt utblandet fond/buljong
  • 1 ts maisenna, blandet ut i vann
  • 1 stk gul løk, i båter
  • 2 stk grønn paprika, i staver
  • 100 g cashewnøtter
  • ris, til servering
Del kyllingen i passe store biter. Bland kyllingbitene sammen med maisenna, natron og krydder og sett til side mens du lager resten.
Bland alle ingrediensene til sausen i en liten kjele og kok opp på middels varme. Bland ut 1 ts maisenna i 2 ss vann og hell den i sausen under omrøring til den har tyknet. Sett til side.
Finn frem en stekepanne og stek kyllingen i panna til den får stekeskorpe.
Kutt opp løk og paprika og tilsett dette i pannen.
Stek videre i til kyllingen er gjennomstekt. Hell sausen i pannen, ha i cashewnøtter, gi den et raskt oppkok og la den putre i et par minutter. Server med ris og nyt!
woman cooking

Bon appetit!

Del kyllingen i passe store biter. Bland kyllingbitene sammen med maisenna, natron og krydder og sett til side mens du lager resten.
Bland alle ingrediensene til sausen i en liten kjele og kok opp på middels varme. Bland ut 1 ts maisenna i 2 ss vann og hell den i sausen under omrøring til den har tyknet. Sett til side.
Finn frem en stekepanne og stek kyllingen i panna til den får stekeskorpe.
Kutt opp løk og paprika og tilsett dette i pannen.
Stek videre i til kyllingen er gjennomstekt. Hell sausen i pannen, ha i cashewnøtter, gi den et raskt oppkok og la den putre i et par minutter. Server med ris og nyt!
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?