Marinert kylling i airfryer

1 h
Lagret av 166 brukere
Stekt kylling med sprøtt skinn i en airfryer.
Foto: Stockphoto
Lagret av 166 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 2 stk kyllinglår, utbenet
  • 2 ss mørk soyasaus
  • 2 ss soyasaus, vanlig type
  • 2 fedd hvitløk, revet
  • 1 ss sukker, hvitt, eller evt. brunt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk kyllinglår, utbenet
  • 2 ss mørk soyasaus
  • 2 ss soyasaus, vanlig type
  • 2 fedd hvitløk, revet
  • 1 ss sukker, hvitt, eller evt. brunt
Bland sammen soyasausene, sukkeret og hvitløksfeddene i en bolle, og varm raskt opp i mikroen eller i en liten kjele så sukkeret blir smelta. La kjøle seg litt ned.
Hell marinaden i en frysepose sammen med kyllinglårene knyt sammen og la marinere i kjøleskapet i minst 30 minutter, eller over natta om du skal spise det dagen etter.
Legg kyllinglårene med skinnsiden opp i airfryern på 195 grader i 15 minutter. Ta ut og la hvile i 5 minutter.Del i skiver og nyt som en digg snack
Del i skiver og nyt som en digg snack
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen soyasausene, sukkeret og hvitløksfeddene i en bolle, og varm raskt opp i mikroen eller i en liten kjele så sukkeret blir smelta. La kjøle seg litt ned.
Hell marinaden i en frysepose sammen med kyllinglårene knyt sammen og la marinere i kjøleskapet i minst 30 minutter, eller over natta om du skal spise det dagen etter.
Legg kyllinglårene med skinnsiden opp i airfryern på 195 grader i 15 minutter. Ta ut og la hvile i 5 minutter.Del i skiver og nyt som en digg snack
Del i skiver og nyt som en digg snack
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?