Marinert kylling i airfryer

60 min
210 har lagret denne
Stekt kylling med sprøtt skinn i en airfryer.
Foto: Stockphoto
210 har lagret denne
2
porsjoner
  • 2 stk kyllinglår, utbenet
  • 2 ss mørk soyasaus
  • 2 ss soyasaus, vanlig type
  • 2 fedd hvitløk, revet
  • 1 ss sukker, hvitt, eller evt. brunt
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk kyllinglår, utbenet
  • 2 ss mørk soyasaus
  • 2 ss soyasaus, vanlig type
  • 2 fedd hvitløk, revet
  • 1 ss sukker, hvitt, eller evt. brunt
Bland sammen soyasausene, sukkeret og hvitløksfeddene i en bolle, og varm raskt opp i mikroen eller i en liten kjele så sukkeret blir smelta. La kjøle seg litt ned.
Hell marinaden i en frysepose sammen med kyllinglårene knyt sammen og la marinere i kjøleskapet i minst 30 minutter, eller over natta om du skal spise det dagen etter.
Legg kyllinglårene med skinnsiden opp i airfryern på 195 grader i 15 minutter. Ta ut og la hvile i 5 minutter.Del i skiver og nyt som en digg snack
Del i skiver og nyt som en digg snack
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen soyasausene, sukkeret og hvitløksfeddene i en bolle, og varm raskt opp i mikroen eller i en liten kjele så sukkeret blir smelta. La kjøle seg litt ned.
Hell marinaden i en frysepose sammen med kyllinglårene knyt sammen og la marinere i kjøleskapet i minst 30 minutter, eller over natta om du skal spise det dagen etter.
Legg kyllinglårene med skinnsiden opp i airfryern på 195 grader i 15 minutter. Ta ut og la hvile i 5 minutter.Del i skiver og nyt som en digg snack
Del i skiver og nyt som en digg snack
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?