Porchettasandwich med gremolata og hvitløksmajones
Porchettasandwich med gremolata og hvitløksmajones er en sandwich du neppe vil glemme! Bruk en ferdigrullet porchetta. Du kan også bruke et stykke tynnribbe eller buklist uten bein, krydret på kjøttsiden med hakket salvie, persille og rosmarin, salt og pepper. Kjøttet rulles deretter og bindes sammen med mathyssing med svoren på utsiden.
Oppskriften er det Helle Øder Valebrokk som står bak.
Porchettasandwich med gremolata og hvitløksmajones er en sandwich du neppe vil glemme! Bruk en ferdigrullet porchetta. Du kan også bruke et stykke tynnribbe eller buklist uten bein, krydret på kjøttsiden med hakket salvie, persille og rosmarin, salt og pepper. Kjøttet rulles deretter og bindes sammen med mathyssing med svoren på utsiden.
Oppskriften er det Helle Øder Valebrokk som står bak.
- 1 stk porchetta
- landbrød
- ruccolasalat
Gremolata
- 1 dl persille, finhakket
- 1 stk sitron, vasket godt
- 1 fedd hvitløk
Hvitløksmajones
- 0.5 ts flaksalt
- 1 ts dijonsennep
- 2 ts sitronsaft
- 1 stk egg
- 1 fedd hvitløk
- 1 dl solsikkeolje
- 1 stk porchetta
- landbrød
- ruccolasalat
Gremolata
- 1 dl persille, finhakket
- 1 stk sitron, vasket godt
- 1 fedd hvitløk
Hvitløksmajones
- 0.5 ts flaksalt
- 1 ts dijonsennep
- 2 ts sitronsaft
- 1 stk egg
- 1 fedd hvitløk
- 1 dl solsikkeolje
