Saftige nakkekoteletter med honning, sennep og nektarinsalat
Tykke og saftige nakkekoteletter med søt honning- og sennep-glaze sammen med en enkel nektarinsalat er overraskende fort gjort. Noen mener at koteletter må stå tre kvarter i ovnen, men det mener nå i hvert fall ikke jeg. Sørg bare endelig for at middagskotelettene kommer fra glade griser. Det er det verdt å betale litt ekstra for!
Tips:
Kotelettene kan også stekes over høy varme/grilles i en grillpanne. Som ekstra tilbehør passer det godt med stekte poteter.
Tykke og saftige nakkekoteletter med søt honning- og sennep-glaze sammen med en enkel nektarinsalat er overraskende fort gjort. Noen mener at koteletter må stå tre kvarter i ovnen, men det mener nå i hvert fall ikke jeg. Sørg bare endelig for at middagskotelettene kommer fra glade griser. Det er det verdt å betale litt ekstra for!
Tips:
Kotelettene kan også stekes over høy varme/grilles i en grillpanne. Som ekstra tilbehør passer det godt med stekte poteter.
- 4 stykker nakkekoteletter, tykke
- 4 fedd hvitløk
- 2 ss dijonsennep, grov
- 2 ss honning, flytende
- 3 stk nektarin
- 2 stk mozzarella, fersk
- 150 g ruccola
- 0.25 stk sitron
- olivenolje
- persille, hakket
- salt og kvernet pepper
- olje, til steking
- smør, til steking
- 4 stykker nakkekoteletter, tykke
- 4 fedd hvitløk
- 2 ss dijonsennep, grov
- 2 ss honning, flytende
- 3 stk nektarin
- 2 stk mozzarella, fersk
- 150 g ruccola
- 0.25 stk sitron
- olivenolje
- persille, hakket
- salt og kvernet pepper
- olje, til steking
- smør, til steking
