Er du glad i vårruller, bør du gi denne varianten i salatwraps et forsøk! Dette er en sunnere og enklere variant av vårrullene, men smakene er de samme gode. Her slipper du tidkrevende rulling og fettete fritering, for sprø salatblader erstatter det hele og fungerer som innpakning. Er ikke det ren lykke kanskje?
Er du glad i vårruller, bør du gi denne varianten i salatwraps et forsøk! Dette er en sunnere og enklere variant av vårrullene, men smakene er de samme gode. Her slipper du tidkrevende rulling og fettete fritering, for sprø salatblader erstatter det hele og fungerer som innpakning. Er ikke det ren lykke kanskje?
Skjær eller riv kålen og gulroten i tynne strimler.
Kok eller bløtlegg glassnudlene som beskrevet på pakken. Skyll nudlene i kaldt vann og la dem renne godt av seg i en sil. Grovhakk nudlene eller klipp dem i mindre biter med en saks.
Varm en stor stekepanne med et par spiseskjeer olje. Tilsett kjøttdeig og løk. Vær nøye med å dele kjøttdeigen i små biter.
La det steke til kjøttdeigen er gjennomstekt. Den kan gjerne bli litt sprøstekt.
Tilsett hvitløk, chili, ingefær og kål. Stek videre under omrøring ved middels høy varme til kålen begynner å mykne.
Ha i gulrøtter og fres videre i et knapt minutt. Tilsett nudler, østerssaus, soyasaus, fiskesaus og sesamolje. Ha til slutt i hakkede urter og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.
Ta av salatbladene, men la dem være så hele som mulig. Skyll bladene i iskaldt vann og la dem få renne godt av seg på et kjøkkenhåndkle.
Server salatblader og vårrullfyll hver for seg, slik at alle kan fylle og brette sin egen wrap.
Bon appetit!
Skjær eller riv kålen og gulroten i tynne strimler.
Kok eller bløtlegg glassnudlene som beskrevet på pakken. Skyll nudlene i kaldt vann og la dem renne godt av seg i en sil. Grovhakk nudlene eller klipp dem i mindre biter med en saks.
Varm en stor stekepanne med et par spiseskjeer olje. Tilsett kjøttdeig og løk. Vær nøye med å dele kjøttdeigen i små biter.
La det steke til kjøttdeigen er gjennomstekt. Den kan gjerne bli litt sprøstekt.
Tilsett hvitløk, chili, ingefær og kål. Stek videre under omrøring ved middels høy varme til kålen begynner å mykne.
Ha i gulrøtter og fres videre i et knapt minutt. Tilsett nudler, østerssaus, soyasaus, fiskesaus og sesamolje. Ha til slutt i hakkede urter og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.
Ta av salatbladene, men la dem være så hele som mulig. Skyll bladene i iskaldt vann og la dem få renne godt av seg på et kjøkkenhåndkle.
Server salatblader og vårrullfyll hver for seg, slik at alle kan fylle og brette sin egen wrap.