rask
Chorizo med aprikos
10 min
Er du klar for en skikkelig god tapasrett, som kan by på både salt og søtt på en gang? Da bør du forsøke denne lille smaksbomben bestående av chorizo og aprikos.
228 har lagret denne
Er du klar for en skikkelig god tapasrett, som kan by på både salt og søtt på en gang? Da bør du forsøke denne lille smaksbomben bestående av chorizo og aprikos.
228 har lagret denne
Ingredienser
4
porsjoner
- 300 g chorizopølse, helst rå
- sherry, tørr
- 8 stykker tørket aprikos
- olivenolje
- 4 ss bladpersille, hakket
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 300 g chorizopølse, helst rå
- sherry, tørr
- 8 stykker tørket aprikos
- olivenolje
- 4 ss bladpersille, hakket
Skjær chorizopølsen og aprikosene i jevne biter.
Fres pølsebitene over middels varme i en stor stekepanne med en raus skvett olivenolje.
La det syde til farge og smak trekker ut i oljen.
Tilsett aprikoser og sherry. La det hele syde videre til pølsene er gjennomvarme.
Bland til slutt inn hakket persille.

Bon appetit!
Skjær chorizopølsen og aprikosene i jevne biter.
Fres pølsebitene over middels varme i en stor stekepanne med en raus skvett olivenolje.
La det syde til farge og smak trekker ut i oljen.
Tilsett aprikoser og sherry. La det hele syde videre til pølsene er gjennomvarme.
Bland til slutt inn hakket persille.