Til hovedinnhold

Chorizo med aprikos

10 min

Er du klar for en skikkelig god tapasrett, som kan by på både salt og søtt på en gang? Da bør du forsøke denne lille smaksbomben bestående av chorizo og aprikos.

Lagret av 225 brukere
Chorizo med aprikos

Er du klar for en skikkelig god tapasrett, som kan by på både salt og søtt på en gang? Da bør du forsøke denne lille smaksbomben bestående av chorizo og aprikos.

Lagret av 225 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 300 g chorizopølse, helst rå
  • sherry, tørr
  • 8 stykker tørket aprikos
  • olivenolje
  • 4 ss bladpersille, hakket

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g chorizopølse, helst rå
  • sherry, tørr
  • 8 stykker tørket aprikos
  • olivenolje
  • 4 ss bladpersille, hakket
Skjær chorizopølsen og aprikosene i jevne biter.
Fres pølsebitene over middels varme i en stor stekepanne med en raus skvett olivenolje.
La det syde til farge og smak trekker ut i oljen.
Tilsett aprikoser og sherry.  La det hele syde videre til pølsene er gjennomvarme.
Bland til slutt inn hakket persille.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær chorizopølsen og aprikosene i jevne biter.
Fres pølsebitene over middels varme i en stor stekepanne med en raus skvett olivenolje.
La det syde til farge og smak trekker ut i oljen.
Tilsett aprikoser og sherry.  La det hele syde videre til pølsene er gjennomvarme.
Bland til slutt inn hakket persille.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?