rask

Chorizo med aprikos

10 min

Er du klar for en skikkelig god tapasrett, som kan by på både salt og søtt på en gang? Da bør du forsøke denne lille smaksbomben bestående av chorizo og aprikos.

230 har lagret denne
Chorizo med aprikos

Er du klar for en skikkelig god tapasrett, som kan by på både salt og søtt på en gang? Da bør du forsøke denne lille smaksbomben bestående av chorizo og aprikos.

230 har lagret denne
4
porsjoner
  • 300 g chorizopølse, helst rå
  • sherry, tørr
  • 8 stykker tørket aprikos
  • olivenolje
  • 4 ss bladpersille, hakket
Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g chorizopølse, helst rå
  • sherry, tørr
  • 8 stykker tørket aprikos
  • olivenolje
  • 4 ss bladpersille, hakket
Skjær chorizopølsen og aprikosene i jevne biter.
Fres pølsebitene over middels varme i en stor stekepanne med en raus skvett olivenolje.
La det syde til farge og smak trekker ut i oljen.
Tilsett aprikoser og sherry.  La det hele syde videre til pølsene er gjennomvarme.
Bland til slutt inn hakket persille.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær chorizopølsen og aprikosene i jevne biter.
Fres pølsebitene over middels varme i en stor stekepanne med en raus skvett olivenolje.
La det syde til farge og smak trekker ut i oljen.
Tilsett aprikoser og sherry.  La det hele syde videre til pølsene er gjennomvarme.
Bland til slutt inn hakket persille.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?