rask
Wraps med pulled pork og brokkolislaw
30 min
En enkel rett der du fyller wrapsene med pulled pork, coleslaw laget av brokkolistilker, rødkål og gulrot, og topper så det hele med dressing med appelsin og nøtter. Dette blir knallgod hverdagsmat!
Du kan kjøpe ferdig pulled pork i butikken eller prøve denne oppskriften på hjemmelaget pulled pork.
Lagret av 553 brukere
En enkel rett der du fyller wrapsene med pulled pork, coleslaw laget av brokkolistilker, rødkål og gulrot, og topper så det hele med dressing med appelsin og nøtter. Dette blir knallgod hverdagsmat!
Du kan kjøpe ferdig pulled pork i butikken eller prøve denne oppskriften på hjemmelaget pulled pork.
Lagret av 553 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 400 g pulled pork
- 2 stykker brokkoli, kun stilken
- 2 stykker gulrot
- 0.25 stk rødkål, eller hodekål
- 1 stk rød chili, finsnittet
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 stk lime
- 2 ss sukker
- 2 ss fiskesaus
- 1 stk appelsin
- 1 håndfull peanøtter
- hoisinsaus
- tortillalefse, grove
- friske urter
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 400 g pulled pork
- 2 stykker brokkoli, kun stilken
- 2 stykker gulrot
- 0.25 stk rødkål, eller hodekål
- 1 stk rød chili, finsnittet
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 stk lime
- 2 ss sukker
- 2 ss fiskesaus
- 1 stk appelsin
- 1 håndfull peanøtter
- hoisinsaus
- tortillalefse, grove
- friske urter
Skrell og skjær brokkolistilker og gulrøtter i tynne strimler. Finsnitt kålen og bland sammen grønnsakene.
Skjær av skallet på appelsinen og skjær appelsinen i små biter. Ha det over i en liten bolle og rør inn chili, hvitløk, limesaft, sukker og fiskesaus.
Bland dressingen sammen med grønnsakene og tilsett hakkede peanøtter.
Varm kjøttet som beskrevet på pakken og riv det fra hverandre med to gafler eller lignende.
Bland kjøttet med et par tre spiseskjeer hoisinsaus og server kjøtt og brokkolislaw i grove wraps. Pynt med litt friske urter.

Bon appetit!
Skrell og skjær brokkolistilker og gulrøtter i tynne strimler. Finsnitt kålen og bland sammen grønnsakene.
Skjær av skallet på appelsinen og skjær appelsinen i små biter. Ha det over i en liten bolle og rør inn chili, hvitløk, limesaft, sukker og fiskesaus.
Bland dressingen sammen med grønnsakene og tilsett hakkede peanøtter.
Varm kjøttet som beskrevet på pakken og riv det fra hverandre med to gafler eller lignende.
Bland kjøttet med et par tre spiseskjeer hoisinsaus og server kjøtt og brokkolislaw i grove wraps. Pynt med litt friske urter.