Til hovedinnhold

Fylt entrecôte av svin med kantareller og feta

1 h

Legg skogens gull på et saftig stykke svinekjøtt. Rull sammen og server med kløftepoteter og frisk salat.

Lagret av 157 brukere
Fylt entrecôte av svin med kantareller og feta

Legg skogens gull på et saftig stykke svinekjøtt. Rull sammen og server med kløftepoteter og frisk salat.

Lagret av 157 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 800 g svinekjøtt, svineentrecote eller ytrefilet
  • 200 g kantarell
  • 3 stk sjalottløk
  • 1 bunt persille
  • 3 ss meierismør
  • 100 g fetaost
  • 1 ts flaksalt
  • 0.5 ts pepper

potetsalat

  • 800 g poteter
  • 3 ss smør
  • 1 bunt persille

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g svinekjøtt, svineentrecote eller ytrefilet
  • 200 g kantarell
  • 3 stk sjalottløk
  • 1 bunt persille
  • 3 ss meierismør
  • 100 g fetaost
  • 1 ts flaksalt
  • 0.5 ts pepper

potetsalat

  • 800 g poteter
  • 3 ss smør
  • 1 bunt persille
Snitt svineentrecôtene på langs ett stykke under midten uten å skjære gjennom kjøttet. Før kniven rundt og brett ut. Bank kjøttstykket flatt med en kjøttklubbe.
Snitt svineentrecôtene på langs ett stykke under midten uten å skjære gjennom kjøttet. Før kniven rundt og brett ut. Bank kjøttstykket flatt med en kjøttklubbe.
Fres sjalottløk og kantareller med smør i pannen. Strø over salt og pepper. Trekk pannen til side og ha i finhakket persille. Fordel blandingen på kjøttet sammen med smuldret fetaost.
Fres sjalottløk og kantareller med smør i pannen. Strø over salt og pepper. Trekk pannen til side og ha i finhakket persille. Fordel blandingen på kjøttet sammen med smuldret fetaost.
Rull sammen og surr med bomullstråd. Plasser rullen i ildfast form. La osten og soppen som tyter ut av rullen være i formen. Stek på 175 grader i ca. 1 time til kjernetemperaturen er ca. 68 grader. La rullen hvile st 15 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
Rull sammen og surr med bomullstråd. Plasser rullen i ildfast form. La osten og soppen som tyter ut av rullen være i formen. Stek på 175 grader i ca. 1 time til kjernetemperaturen er ca. 68 grader. La rullen hvile st 15 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
Kok potetene møre i vann. Hell av kokevannet og damp poteten tørre i kjelen før de deles i båter. Stek potetebåtene med smør. Vend inn finhakket persille før servering.
Kok potetene møre i vann. Hell av kokevannet og damp poteten tørre i kjelen før de deles i båter. Stek potetebåtene med smør. Vend inn finhakket persille før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Snitt svineentrecôtene på langs ett stykke under midten uten å skjære gjennom kjøttet. Før kniven rundt og brett ut. Bank kjøttstykket flatt med en kjøttklubbe.
Snitt svineentrecôtene på langs ett stykke under midten uten å skjære gjennom kjøttet. Før kniven rundt og brett ut. Bank kjøttstykket flatt med en kjøttklubbe.
Fres sjalottløk og kantareller med smør i pannen. Strø over salt og pepper. Trekk pannen til side og ha i finhakket persille. Fordel blandingen på kjøttet sammen med smuldret fetaost.
Fres sjalottløk og kantareller med smør i pannen. Strø over salt og pepper. Trekk pannen til side og ha i finhakket persille. Fordel blandingen på kjøttet sammen med smuldret fetaost.
Rull sammen og surr med bomullstråd. Plasser rullen i ildfast form. La osten og soppen som tyter ut av rullen være i formen. Stek på 175 grader i ca. 1 time til kjernetemperaturen er ca. 68 grader. La rullen hvile st 15 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
Rull sammen og surr med bomullstråd. Plasser rullen i ildfast form. La osten og soppen som tyter ut av rullen være i formen. Stek på 175 grader i ca. 1 time til kjernetemperaturen er ca. 68 grader. La rullen hvile st 15 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
Kok potetene møre i vann. Hell av kokevannet og damp poteten tørre i kjelen før de deles i båter. Stek potetebåtene med smør. Vend inn finhakket persille før servering.
Kok potetene møre i vann. Hell av kokevannet og damp poteten tørre i kjelen før de deles i båter. Stek potetebåtene med smør. Vend inn finhakket persille før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?