Snitt svineentrecôtene på langs ett stykke under midten uten å skjære gjennom kjøttet. Før kniven rundt og brett ut. Bank kjøttstykket flatt med en kjøttklubbe.
Fres sjalottløk og kantareller med smør i pannen. Strø over salt og pepper. Trekk pannen til side og ha i finhakket persille. Fordel blandingen på kjøttet sammen med smuldret fetaost.
Rull sammen og surr med bomullstråd. Plasser rullen i ildfast form. La osten og soppen som tyter ut av rullen være i formen. Stek på 175 grader i ca. 1 time til kjernetemperaturen er ca. 68 grader. La rullen hvile st 15 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
Kok potetene møre i vann. Hell av kokevannet og damp poteten tørre i kjelen før de deles i båter. Stek potetebåtene med smør. Vend inn finhakket persille før servering.
Bon appetit!
Snitt svineentrecôtene på langs ett stykke under midten uten å skjære gjennom kjøttet. Før kniven rundt og brett ut. Bank kjøttstykket flatt med en kjøttklubbe.
Fres sjalottløk og kantareller med smør i pannen. Strø over salt og pepper. Trekk pannen til side og ha i finhakket persille. Fordel blandingen på kjøttet sammen med smuldret fetaost.
Rull sammen og surr med bomullstråd. Plasser rullen i ildfast form. La osten og soppen som tyter ut av rullen være i formen. Stek på 175 grader i ca. 1 time til kjernetemperaturen er ca. 68 grader. La rullen hvile st 15 minutter før kjøttet skjæres i skiver.
Kok potetene møre i vann. Hell av kokevannet og damp poteten tørre i kjelen før de deles i båter. Stek potetebåtene med smør. Vend inn finhakket persille før servering.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto