Til hovedinnhold

Baguette med pulled pork og kålsalat

15 min

Lag baguette med pulled pork og sprø kålsalat. Det tar mange timer å tilberede mør og god pulled pork selv, og selv om hjemmelaget er best, kan du kjøpe pulled pork ferdig i butikken. Du kan også lage denne baguetten med eventuelle rester fra gårsdagens grillmiddag skåret i små biter.

Lagret av 194 brukere
Baguette med pulled pork og kålsalat

Lag baguette med pulled pork og sprø kålsalat. Det tar mange timer å tilberede mør og god pulled pork selv, og selv om hjemmelaget er best, kan du kjøpe pulled pork ferdig i butikken. Du kan også lage denne baguetten med eventuelle rester fra gårsdagens grillmiddag skåret i små biter.

Lagret av 194 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g pulled pork
  • 200 g kål
  • 1 stk gulrot, mellomstor
  • 1 stk rødløk, liten
  • 0.5 dl majones, evt. lett
  • 0.5 dl yoghurt naturell, tykk, gresk type
  • 1 ss eplecidereddik, evt. hvitvinseddik
  • 2 ts sukker
  • rundstykke, evt. gode pølsebrød eller ciabatta
  • BBQ-saus, til servering
  • friske urter, som koriander eller persille
  • rød chili, finsnittet til pynt
  • salt, og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g pulled pork
  • 200 g kål
  • 1 stk gulrot, mellomstor
  • 1 stk rødløk, liten
  • 0.5 dl majones, evt. lett
  • 0.5 dl yoghurt naturell, tykk, gresk type
  • 1 ss eplecidereddik, evt. hvitvinseddik
  • 2 ts sukker
  • rundstykke, evt. gode pølsebrød eller ciabatta
  • BBQ-saus, til servering
  • friske urter, som koriander eller persille
  • rød chili, finsnittet til pynt
  • salt, og kvernet pepper
Finsnitt kål og rødløk. Bruk en mandolin hvis du har det.
Riv eller skjær gulroten i tynne strimler. Visp sammen majones, yoghurt, eddik og sukker.
Bland dressingen sammen med grønnsakene og smak kålsalaten til med salt og pepper.
Varm kjøttet hvis du vil ha det varmt og fordel det i brødene. Ha på litt bbq-saus og topp med kålsalat. Pynt med urter og chili.
woman cooking

Bon appetit!

Finsnitt kål og rødløk. Bruk en mandolin hvis du har det.
Riv eller skjær gulroten i tynne strimler. Visp sammen majones, yoghurt, eddik og sukker.
Bland dressingen sammen med grønnsakene og smak kålsalaten til med salt og pepper.
Varm kjøttet hvis du vil ha det varmt og fordel det i brødene. Ha på litt bbq-saus og topp med kålsalat. Pynt med urter og chili.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?