Overrask dine venner med en supergod saftig kebab av langtidsstekt krydret svinenakke. Fyll herligheten i nystekte pitabrød sammen med rikelig frisk salat.
Overrask dine venner med en supergod saftig kebab av langtidsstekt krydret svinenakke. Fyll herligheten i nystekte pitabrød sammen med rikelig frisk salat.
Gni kjøttet inn med salt og pepper. Dryss over paprikapulver, hakket hvitløk og timiankvaster. Drypp over olje og tøm litt eplesaft i bunnen av stekformen. Dekk formen med folie og stek i ovnen på 125 grader i 7-8 timer.
La kjøttet avkjøles litt før det rives i stykker er klart til å fylles i pitabrødene.
Lag en blanding av hjertesalat, søtpaprika, rødløk og tomater. Ha i tynne strimler av epler og bland inn biter av bananchili. Denne chilivarianten er litt mildere og søtere enn jalapenos. Tilsett hermetiske maiskorn eller server maisen ved siden av.
Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Rør ut gjær i fingervarmt vann og tilsett olje, mel,salt og sukker. Elt deigen til den er myk og smidig og slipper bakebollen. Dekk bakebollen med klede og sett på lunt sted til heving i ca. 30 minutter. Del opp deigen i ca. 16 emner. Rull boller som kjevles eller trykkes flate før de stekes midt i ovnen på 275 grader i 2-3 minutter på hver side. Avkjøles på rist.
Bon appetit!
Gni kjøttet inn med salt og pepper. Dryss over paprikapulver, hakket hvitløk og timiankvaster. Drypp over olje og tøm litt eplesaft i bunnen av stekformen. Dekk formen med folie og stek i ovnen på 125 grader i 7-8 timer.
La kjøttet avkjøles litt før det rives i stykker er klart til å fylles i pitabrødene.
Lag en blanding av hjertesalat, søtpaprika, rødløk og tomater. Ha i tynne strimler av epler og bland inn biter av bananchili. Denne chilivarianten er litt mildere og søtere enn jalapenos. Tilsett hermetiske maiskorn eller server maisen ved siden av.
Bland sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Rør ut gjær i fingervarmt vann og tilsett olje, mel,salt og sukker. Elt deigen til den er myk og smidig og slipper bakebollen. Dekk bakebollen med klede og sett på lunt sted til heving i ca. 30 minutter. Del opp deigen i ca. 16 emner. Rull boller som kjevles eller trykkes flate før de stekes midt i ovnen på 275 grader i 2-3 minutter på hver side. Avkjøles på rist.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto