Eyvind Hellstrøms ribbe
Her får du ribbe slik Eyvind Hellstrøm lager den, samt kokkens juletallerken med medisterkaker, medisterpølse, mandelpotetpuré og annet godt tilbehør. Ribba er både saftig og knasende sprø, akkurat slik en god juleribbe skal være.
Oppskriften på Hellstrøms ribbe er til 4-6 voksne personer. Beregne cirka 400-500 gram ribbe per person, og husk at den bør krydres 1-3 dager i forveien for best resultat.
Klikk her for oppskrift på Hellstrøms hjemmelagde medisterkaker og medisterpølser.
Her får du ribbe slik Eyvind Hellstrøm lager den, samt kokkens juletallerken med medisterkaker, medisterpølse, mandelpotetpuré og annet godt tilbehør. Ribba er både saftig og knasende sprø, akkurat slik en god juleribbe skal være.
Oppskriften på Hellstrøms ribbe er til 4-6 voksne personer. Beregne cirka 400-500 gram ribbe per person, og husk at den bør krydres 1-3 dager i forveien for best resultat.
Klikk her for oppskrift på Hellstrøms hjemmelagde medisterkaker og medisterpølser.
Hellstrøms ribbe
- 2 kg tynnribbe, ca. 400-500 gram per person
- havsalt
- hel sort pepper, knust
- vann
- 8 stykker sjalottløk, renset
- 10 fedd hvitløk, med skall
- 1 ss hvetemel
- 1 - 2 ss soyasaus
- 1 ss worcestershiresaus
Ekstra
- medisterkaker
- medisterpølse
- ribbefett
Mandelpotetpuré
- mandelpotet
- smør
- helmelk
Tilbehør
- 1 stk radicchio
- 2 - 4 ss ribbefett
- 2 ss sherryeddik
- 1 ss honning
- fiken, tørkede
- aprikos
- rosiner
- rødvin
- rødvinseddik
Hellstrøms ribbe
- 2 kg tynnribbe, ca. 400-500 gram per person
- havsalt
- hel sort pepper, knust
- vann
- 8 stykker sjalottløk, renset
- 10 fedd hvitløk, med skall
- 1 ss hvetemel
- 1 - 2 ss soyasaus
- 1 ss worcestershiresaus
Ekstra
- medisterkaker
- medisterpølse
- ribbefett
Mandelpotetpuré
- mandelpotet
- smør
- helmelk
Tilbehør
- 1 stk radicchio
- 2 - 4 ss ribbefett
- 2 ss sherryeddik
- 1 ss honning
- fiken, tørkede
- aprikos
- rosiner
- rødvin
- rødvinseddik
Hellstrøms ribbe
Sjysaus
Ekstra
Mandelpotetpuré
Tilbehør
Servering
