Vask potetene godt, før de skjæres opp i skiver. Varm olje i en vid panne og stek potetskivene i ca. 10 minutter. Tilsett rødløk skåret i tynne ringer, la den steke med de siste 5 minuttene. Vend potetskivene jevnlig under stekingen.
Fordel potetskivene og løken i en smurt ovnsform. Pisk sammen egg med crème fraîche. Ha i finhakket bladpersille, salt og pepper.
Tøm blandingen over potetene og osten på toppen. Stek omeletten på 200 grader i ca. 20 minutter.
Salt og pepre svinefileten før den brunes godt på alle sider i pannen. Ha gjerne i noen timiankvaster.
Legg et lag bacon på skjærefjølen og pakk inn filten. Etterstek i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. La fileten hvile i ca. 10 minutter før den serveres med omeletten. Strø over frisk bladpersille og grønne oliven.
Bon appetit!
Vask potetene godt, før de skjæres opp i skiver. Varm olje i en vid panne og stek potetskivene i ca. 10 minutter. Tilsett rødløk skåret i tynne ringer, la den steke med de siste 5 minuttene. Vend potetskivene jevnlig under stekingen.
Fordel potetskivene og løken i en smurt ovnsform. Pisk sammen egg med crème fraîche. Ha i finhakket bladpersille, salt og pepper.
Tøm blandingen over potetene og osten på toppen. Stek omeletten på 200 grader i ca. 20 minutter.
Salt og pepre svinefileten før den brunes godt på alle sider i pannen. Ha gjerne i noen timiankvaster.
Legg et lag bacon på skjærefjølen og pakk inn filten. Etterstek i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. La fileten hvile i ca. 10 minutter før den serveres med omeletten. Strø over frisk bladpersille og grønne oliven.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto