Til hovedinnhold

Svinefilet med bacon og spansk omelett

45 min

Tortilla er et typisk lunsjmåltid. Legg til en saftig baconsurret svinefilet, og du har et godt og smakfullt kveldsmåltid.

Lagret av 1199 brukere
Svinefilet med bacon i ildfastform

Tortilla er et typisk lunsjmåltid. Legg til en saftig baconsurret svinefilet, og du har et godt og smakfullt kveldsmåltid.

Lagret av 1199 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk svinefilet
  • 150 g bacon
  • salt
  • pepper
  • olje, til steking
  • 4 kvister timian

Tortilla

  • 600 g poteter, kokefaste
  • 1 stk rødløk, stor
  • 2 ss olje, til steking
  • 6 stykker egg
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 ss bladpersille, finhakket
  • 2 dl gulost, revet
  • salt
  • pepper
  • grønne oliven

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk svinefilet
  • 150 g bacon
  • salt
  • pepper
  • olje, til steking
  • 4 kvister timian

Tortilla

  • 600 g poteter, kokefaste
  • 1 stk rødløk, stor
  • 2 ss olje, til steking
  • 6 stykker egg
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 ss bladpersille, finhakket
  • 2 dl gulost, revet
  • salt
  • pepper
  • grønne oliven
Vask potetene godt, før de skjæres opp i skiver. Varm olje i en vid panne og stek potetskivene i ca. 10 minutter. Tilsett rødløk skåret i tynne ringer, la den steke med de siste 5 minuttene. Vend potetskivene jevnlig under stekingen.
Vask potetene godt, før de skjæres opp i skiver. Varm olje i en vid panne og stek potetskivene i ca. 10 minutter. Tilsett rødløk skåret i tynne ringer, la den steke med de siste 5 minuttene. Vend potetskivene jevnlig under stekingen.
Fordel potetskivene og løken i en smurt ovnsform. Pisk sammen egg med crème fraîche. Ha i finhakket bladpersille, salt og pepper.
Fordel potetskivene og løken i en smurt ovnsform. Pisk sammen egg med crème fraîche. Ha i finhakket bladpersille, salt og pepper.
Tøm blandingen over potetene og osten på toppen. Stek omeletten på 200 grader i ca. 20 minutter.
Tøm blandingen over potetene og osten på toppen. Stek omeletten på 200 grader i ca. 20 minutter.
Salt og pepre svinefileten før den brunes godt på alle sider i pannen. Ha gjerne i noen timiankvaster.
Salt og pepre svinefileten før den brunes godt på alle sider i pannen. Ha gjerne i noen timiankvaster.
Legg et lag bacon på skjærefjølen og pakk inn filten. Etterstek i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. La fileten hvile i ca. 10 minutter før den serveres med omeletten. Strø over frisk bladpersille og grønne oliven.
Legg et lag bacon på skjærefjølen og pakk inn filten. Etterstek i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. La fileten hvile i ca. 10 minutter før den serveres med omeletten. Strø over frisk bladpersille og grønne oliven.
woman cooking

Bon appetit!

Vask potetene godt, før de skjæres opp i skiver. Varm olje i en vid panne og stek potetskivene i ca. 10 minutter. Tilsett rødløk skåret i tynne ringer, la den steke med de siste 5 minuttene. Vend potetskivene jevnlig under stekingen.
Vask potetene godt, før de skjæres opp i skiver. Varm olje i en vid panne og stek potetskivene i ca. 10 minutter. Tilsett rødløk skåret i tynne ringer, la den steke med de siste 5 minuttene. Vend potetskivene jevnlig under stekingen.
Fordel potetskivene og løken i en smurt ovnsform. Pisk sammen egg med crème fraîche. Ha i finhakket bladpersille, salt og pepper.
Fordel potetskivene og løken i en smurt ovnsform. Pisk sammen egg med crème fraîche. Ha i finhakket bladpersille, salt og pepper.
Tøm blandingen over potetene og osten på toppen. Stek omeletten på 200 grader i ca. 20 minutter.
Tøm blandingen over potetene og osten på toppen. Stek omeletten på 200 grader i ca. 20 minutter.
Salt og pepre svinefileten før den brunes godt på alle sider i pannen. Ha gjerne i noen timiankvaster.
Salt og pepre svinefileten før den brunes godt på alle sider i pannen. Ha gjerne i noen timiankvaster.
Legg et lag bacon på skjærefjølen og pakk inn filten. Etterstek i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. La fileten hvile i ca. 10 minutter før den serveres med omeletten. Strø over frisk bladpersille og grønne oliven.
Legg et lag bacon på skjærefjølen og pakk inn filten. Etterstek i ovnen på 200 grader i ca. 20 min. La fileten hvile i ca. 10 minutter før den serveres med omeletten. Strø over frisk bladpersille og grønne oliven.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?