Svin egner seg svært godt på grillen. Her får du en enkel oppskrift på indrefilet av svin med en deilig marinade. Svinefileten serveres med en smaksrik couscoussalat.
Svin egner seg svært godt på grillen. Her får du en enkel oppskrift på indrefilet av svin med en deilig marinade. Svinefileten serveres med en smaksrik couscoussalat.
Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over kjøttet. La kjøttet ligge i marinaden minst en time, men den kan gjerne ligge over natten.
Kok opp grønnsaksbuljongen, tilsett smør og la det smelte. Ha i couscous, og rør godt om. Trekk kjelen av platen, legg på lokk og la det trekke i 4-5 minutter.
Grovhakk grønnsakene og bland dem inn i couscousen sammen med olivenolje og sitronsaft. Bland inn finhakket bladpersille og mynte.
Legg svinefileten på grillen på høy varme og stek til den har fått en god stekeskorpe på alle sider.
Legg fileten over på indirekte varme. La kjøttet steke videre med termometer til kjøttet har en kjernetemperatur på 64-65 °C.
La fileten hvile i 5-10 minutter før du skjærer den i skiver.
Server grillet svinefilet med couscoussalat og din favorittsaus.
Bon appetit!
Renskjær fileten for hinner.
Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over kjøttet. La kjøttet ligge i marinaden minst en time, men den kan gjerne ligge over natten.
Kok opp grønnsaksbuljongen, tilsett smør og la det smelte. Ha i couscous, og rør godt om. Trekk kjelen av platen, legg på lokk og la det trekke i 4-5 minutter.
Grovhakk grønnsakene og bland dem inn i couscousen sammen med olivenolje og sitronsaft. Bland inn finhakket bladpersille og mynte.
Legg svinefileten på grillen på høy varme og stek til den har fått en god stekeskorpe på alle sider.
Legg fileten over på indirekte varme. La kjøttet steke videre med termometer til kjøttet har en kjernetemperatur på 64-65 °C.
La fileten hvile i 5-10 minutter før du skjærer den i skiver.
Server grillet svinefilet med couscoussalat og din favorittsaus.