Del kjøttet i store grove biter og krydre kjøttet med salt og pepper.
Fres løk og hvitløk myk og gyllen i litt olje.
Tilsett spisskummen, oregano, korianderfrø og kanel. Fres alt godt sammen, tilsett kjøttet og fes det raskt på alle sider. Ha i chipotle paste, knuste tomater, eddik, sukker og kraft. Væskemengden kan variere noe, viktig at det står væske omtrent halvveis opp på kjøttet.
Sett på lokket og kok under fullt trykk i cirka 45 minutter (ta tiden fra fullt trykk er oppnådd).
Skru av varmen og la trykket avta helt før du åpner lokket (på mange trykkokere finnes det en egen «hurtigutløser» for rask frigjøring av trykk). Løft opp kjøttet og riv det fra hverandre i naturlige fibre og bland kjøttet tilbake i sausen.
Bon appetit!
Del kjøttet i store grove biter og krydre kjøttet med salt og pepper.
Fres løk og hvitløk myk og gyllen i litt olje.
Tilsett spisskummen, oregano, korianderfrø og kanel. Fres alt godt sammen, tilsett kjøttet og fes det raskt på alle sider. Ha i chipotle paste, knuste tomater, eddik, sukker og kraft. Væskemengden kan variere noe, viktig at det står væske omtrent halvveis opp på kjøttet.
Sett på lokket og kok under fullt trykk i cirka 45 minutter (ta tiden fra fullt trykk er oppnådd).
Skru av varmen og la trykket avta helt før du åpner lokket (på mange trykkokere finnes det en egen «hurtigutløser» for rask frigjøring av trykk). Løft opp kjøttet og riv det fra hverandre i naturlige fibre og bland kjøttet tilbake i sausen.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto