1 dl urter, hakkede, f.eks gressløk eller persille
1 håndfull parmesan, revet
olje, til steking
smør, til steking
Krydre biffene med salt og grovkvernet sort pepper. Rens og del soppen. Skjær løken i tynne skiver og hakk eller finsnitt hvitløken.
Varm pannen, ha i litt olje og stek biffene over høy varme, cirka 3-4 minutter på hver side. Tilsett en klatt med smør underveis i stekingen. La biffene hvile på en tallerken mens du fikser resten. Hell alt fettet fra pannen over biffene (ikke vask pannen).
Tilsett litt ekstra olje, og fres soppen sammen med løk og hvitløk. (Fres soppen i to eller flere omganger for å unngå at pannen blir avkjølt.) Fres godt under omrøring til soppen har fått en pen gyllen farge. Ha all soppen tilbake i pannen, tilsett vin og la det koke inn til det meste av væsken har fordampet.
Hell i kraft og fløte og la sausen småkoke i 5-10 minutter til den tykner noe, rør om av og til. Krydre lett med salt og pepper og tilsett parmesan og urter (og gjerne også kjøttsaften fra biffene).
Del eventuelt biffene i to, og legg dem tilbake i sausen.
Bon appetit!
Krydre biffene med salt og grovkvernet sort pepper. Rens og del soppen. Skjær løken i tynne skiver og hakk eller finsnitt hvitløken.
Varm pannen, ha i litt olje og stek biffene over høy varme, cirka 3-4 minutter på hver side. Tilsett en klatt med smør underveis i stekingen. La biffene hvile på en tallerken mens du fikser resten. Hell alt fettet fra pannen over biffene (ikke vask pannen).
Tilsett litt ekstra olje, og fres soppen sammen med løk og hvitløk. (Fres soppen i to eller flere omganger for å unngå at pannen blir avkjølt.) Fres godt under omrøring til soppen har fått en pen gyllen farge. Ha all soppen tilbake i pannen, tilsett vin og la det koke inn til det meste av væsken har fordampet.
Hell i kraft og fløte og la sausen småkoke i 5-10 minutter til den tykner noe, rør om av og til. Krydre lett med salt og pepper og tilsett parmesan og urter (og gjerne også kjøttsaften fra biffene).
Del eventuelt biffene i to, og legg dem tilbake i sausen.