Skjær kjøttet i jevne biter, cirka 3 x 3 cm. Rør sammen honning, soyasaus, ingefær, hvitløk og chilisaus. Bland marinaden godt sammen med kjøttet. La kjøttet marinere fra 30 minutter til over natten. Rens og del løken i grove biter. Træ kjøtt og løk på grillspyd. Hvis du bruker trepinner må du huske å bløtlegge pinnene en halvtimes tid før bruk.
Lag chilimajonesen. Ha alle ingrediensene i en høy beholder som akkurat passer stavmikseren (det er viktig at den ikke er for stor/vid). Sett stavmikseren i bunnen av beholderen og kjør til du ser at ingrediensene samler seg (10 sekunder). Dra stavmikseren forsiktig opp mot overflaten - og vips så har du laget en fyldig chilimajones.
Pensle spydene lett med litt olje og grill dem over høy varme i et par minutter på hver side. Kjøttet skal fortsatt være rosa i midten. Dryss over finsnittet vårløk og sesamfrø før servering.
Bon appetit!
Skjær kjøttet i jevne biter, cirka 3 x 3 cm. Rør sammen honning, soyasaus, ingefær, hvitløk og chilisaus. Bland marinaden godt sammen med kjøttet. La kjøttet marinere fra 30 minutter til over natten. Rens og del løken i grove biter. Træ kjøtt og løk på grillspyd. Hvis du bruker trepinner må du huske å bløtlegge pinnene en halvtimes tid før bruk.
Lag chilimajonesen. Ha alle ingrediensene i en høy beholder som akkurat passer stavmikseren (det er viktig at den ikke er for stor/vid). Sett stavmikseren i bunnen av beholderen og kjør til du ser at ingrediensene samler seg (10 sekunder). Dra stavmikseren forsiktig opp mot overflaten - og vips så har du laget en fyldig chilimajones.
Pensle spydene lett med litt olje og grill dem over høy varme i et par minutter på hver side. Kjøttet skal fortsatt være rosa i midten. Dryss over finsnittet vårløk og sesamfrø før servering.