Å spise dansk mat i Norge er nesten like deilig som å være norsk i Danmark. Spesielt når man kan servere dansk hakkebøff, saftige og med originaltilbehør. Vi har valgt
Å spise dansk mat i Norge er nesten like deilig som å være norsk i Danmark. Spesielt når man kan servere dansk hakkebøff, saftige og med originaltilbehør. Vi har valgt
Sett ovnen på 200 grader. Skjær potetene i terninger og legg dem i en langpanne. Bland dem med 1 ss olje og dryss timian over. Sett i ovnen i 15 - 20 minutter.
Form 4 biffer av karbonadedeigen og krydre dem med salt og pepper. Stek sjalottløk og sjampinjonger i olje til de blir fint brune.
Smak til med soyasaus, salt og pepper. Dryss rikelig med gressløk over.
Stek biffene i 5 minutter på hver side og server dem med sjampinjongene og potetene blandet med ruccola.
Bon appetit!
Sett ovnen på 200 grader. Skjær potetene i terninger og legg dem i en langpanne. Bland dem med 1 ss olje og dryss timian over. Sett i ovnen i 15 - 20 minutter.
Form 4 biffer av karbonadedeigen og krydre dem med salt og pepper. Stek sjalottløk og sjampinjonger i olje til de blir fint brune.
Smak til med soyasaus, salt og pepper. Dryss rikelig med gressløk over.
Stek biffene i 5 minutter på hver side og server dem med sjampinjongene og potetene blandet med ruccola.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto