Et biffsmørbrød passer perfekt når du vil ha noe enkelt, men veldig godt! Sprøtt og mykt, fylt med ost og løk og stekt i smør. Et ostesmørbrød kan være så enkelt som ost og skinke mellom to skiver brød, men prøv å legge inn litt mer kreativitet. Grillet ostesmørbrød med roastbeef, stekt løk og avokado kan være et ganske så magisk lite måltid.
Et biffsmørbrød passer perfekt når du vil ha noe enkelt, men veldig godt! Sprøtt og mykt, fylt med ost og løk og stekt i smør. Et ostesmørbrød kan være så enkelt som ost og skinke mellom to skiver brød, men prøv å legge inn litt mer kreativitet. Grillet ostesmørbrød med roastbeef, stekt løk og avokado kan være et ganske så magisk lite måltid.
Smør sennep på brødskivene. Skjær avokadoen i tynne skiver og legg avokadoskivene oppå sennepen.
Legg på sylteagurk, roastbeef, løk, litt mer sylteagurk og ost. Topp med en ny brødskive.
Legg en klatt smør på toppen og stek sandwichen i et toastjern til brødet er gyllent og osten har smeltet. Du kan også steke sandwichen på begge sider i en stekepanne.
Karamellisert løk:
Rens og skjær løken i cirka 1 centimeter-tykke skiver.
Varm en stor stekepanne og tilsett smør og olje. Ha i løken når smøret har smeltet.
Stek løken over middels til lav varme. Det er viktig at løken får god tid, slik at resultatet blir saftig og bløt løk. Rør med jevne mellomrom.
Tilsett en god klype sukker mot slutten av steketiden hvis ønskelig. Det gir løken ekstra farge og gjør den deilig karamellisert. Virker løken litt tørr mot slutten av steketiden, kan du tilsette en liten skvett vann fremfor mer fett.
Bon appetit!
Smør sennep på brødskivene. Skjær avokadoen i tynne skiver og legg avokadoskivene oppå sennepen.
Legg på sylteagurk, roastbeef, løk, litt mer sylteagurk og ost. Topp med en ny brødskive.
Legg en klatt smør på toppen og stek sandwichen i et toastjern til brødet er gyllent og osten har smeltet. Du kan også steke sandwichen på begge sider i en stekepanne.
Karamellisert løk:
Rens og skjær løken i cirka 1 centimeter-tykke skiver.
Varm en stor stekepanne og tilsett smør og olje. Ha i løken når smøret har smeltet.
Stek løken over middels til lav varme. Det er viktig at løken får god tid, slik at resultatet blir saftig og bløt løk. Rør med jevne mellomrom.
Tilsett en god klype sukker mot slutten av steketiden hvis ønskelig. Det gir løken ekstra farge og gjør den deilig karamellisert. Virker løken litt tørr mot slutten av steketiden, kan du tilsette en liten skvett vann fremfor mer fett.