rask

Biffsmørbrød med løk

10 min
440 har lagret denne
Biffsmørbrød med løk
440 har lagret denne
1
porsjoner
  • 2 skive(r) brød, godt, lyst
  • sennep, amerikansk
  • 0.5 stk avokado
  • sylteagurk
  • 150 g roastbiff
  • 4 ss løk, karamellisert
  • 3 skive(r) cheddar, tykke skiver
  • smør, til steking

Karamellisert løk

  • 4 stykker løk
  • 2 ss smør
  • 2 ss olje, nøytral
  • 1 klype sukker, kan sløyfes
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 skive(r) brød, godt, lyst
  • sennep, amerikansk
  • 0.5 stk avokado
  • sylteagurk
  • 150 g roastbiff
  • 4 ss løk, karamellisert
  • 3 skive(r) cheddar, tykke skiver
  • smør, til steking

Karamellisert løk

  • 4 stykker løk
  • 2 ss smør
  • 2 ss olje, nøytral
  • 1 klype sukker, kan sløyfes
Smør sennep på brødskivene. Skjær avokadoen i tynne skiver og legg avokadoskivene oppå sennepen.
Legg på sylteagurk, roastbeef, løk, litt mer sylteagurk og ost. Topp med en ny brødskive.
Legg en klatt smør på toppen og stek sandwichen i et toastjern til brødet er gyllent og osten har smeltet. Du kan også steke sandwichen på begge sider i en stekepanne.

Karamellisert løk:

Rens og skjær løken i cirka 1 centimeter-tykke skiver.
Varm en stor stekepanne og tilsett smør og olje. Ha i løken når smøret har smeltet.
Stek løken over middels til lav varme. Det er viktig at løken får god tid, slik at resultatet blir saftig og bløt løk. Rør med jevne mellomrom.
Tilsett en god klype sukker mot slutten av steketiden hvis ønskelig. Det gir løken ekstra farge og gjør den deilig karamellisert. Virker løken litt tørr mot slutten av steketiden, kan du tilsette en liten skvett vann fremfor mer fett.
woman cooking

Bon appetit!

Smør sennep på brødskivene. Skjær avokadoen i tynne skiver og legg avokadoskivene oppå sennepen.
Legg på sylteagurk, roastbeef, løk, litt mer sylteagurk og ost. Topp med en ny brødskive.
Legg en klatt smør på toppen og stek sandwichen i et toastjern til brødet er gyllent og osten har smeltet. Du kan også steke sandwichen på begge sider i en stekepanne.

Karamellisert løk:

Rens og skjær løken i cirka 1 centimeter-tykke skiver.
Varm en stor stekepanne og tilsett smør og olje. Ha i løken når smøret har smeltet.
Stek løken over middels til lav varme. Det er viktig at løken får god tid, slik at resultatet blir saftig og bløt løk. Rør med jevne mellomrom.
Tilsett en god klype sukker mot slutten av steketiden hvis ønskelig. Det gir løken ekstra farge og gjør den deilig karamellisert. Virker løken litt tørr mot slutten av steketiden, kan du tilsette en liten skvett vann fremfor mer fett.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?