Det enkle er ofte det beste, og på grillen er klassiske grillspyd en sikker vinner. Kjøtt og grønnsaker kan selvsagt varieres etter ønske. Det er heller ingenting i veien for å bytte ut kjøtt med fisk som steinbit, breiflabb og laks.
Det enkle er ofte det beste, og på grillen er klassiske grillspyd en sikker vinner. Kjøtt og grønnsaker kan selvsagt varieres etter ønske. Det er heller ingenting i veien for å bytte ut kjøtt med fisk som steinbit, breiflabb og laks.
Skjær kjøttet i jevne, store terninger. Rens og skjær paprika, squash og løk i jevne biter.
Kjør hvitløk, olje og timian sammen med en stavmikser.
«Mariner» både kjøtt og grønnsaker i litt av hvitløkoljen og krydre med salt og kvernet pepper.
Del baconskivene i to og rull hver aprikos inn i en halv skive bacon. Del pølsene i passende biter.
Tre alt vekselvis på lange grillspyd. Grill spydene over middels høy varme i ca. 15 minutter. Snu spydene ofte, pensle dem gjerne underveis med resten av hvitløkoljen. Serveres med en frisk, grønn salat.
Bon appetit!
Skjær kjøttet i jevne, store terninger. Rens og skjær paprika, squash og løk i jevne biter.
Kjør hvitløk, olje og timian sammen med en stavmikser.
«Mariner» både kjøtt og grønnsaker i litt av hvitløkoljen og krydre med salt og kvernet pepper.
Del baconskivene i to og rull hver aprikos inn i en halv skive bacon. Del pølsene i passende biter.
Tre alt vekselvis på lange grillspyd. Grill spydene over middels høy varme i ca. 15 minutter. Snu spydene ofte, pensle dem gjerne underveis med resten av hvitløkoljen. Serveres med en frisk, grønn salat.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto