Det enkle er ofte det beste, og på grillen er klassiske grillspyd en sikker vinner. Kjøtt og grønnsaker kan selvsagt varieres etter ønske. Det er heller ingenting i veien for å bytte ut kjøtt med fisk som steinbit, breiflabb og laks.
Skjær kjøttet i jevne, store terninger. Rens og skjær paprika, squash og løk i jevne biter.
Kjør hvitløk, olje og timian sammen med en stavmikser.
«Mariner» både kjøtt og grønnsaker i litt av hvitløkoljen og krydre med salt og kvernet pepper.
Del baconskivene i to og rull hver aprikos inn i en halv skive bacon. Del pølsene i passende biter.
Tre alt vekselvis på lange grillspyd. Grill spydene over middels høy varme i ca. 15 minutter. Snu spydene ofte, pensle dem gjerne underveis med resten av hvitløkoljen. Serveres med en frisk, grønn salat.
Bon appetit!
Skjær kjøttet i jevne, store terninger. Rens og skjær paprika, squash og løk i jevne biter.
Kjør hvitløk, olje og timian sammen med en stavmikser.
«Mariner» både kjøtt og grønnsaker i litt av hvitløkoljen og krydre med salt og kvernet pepper.
Del baconskivene i to og rull hver aprikos inn i en halv skive bacon. Del pølsene i passende biter.
Tre alt vekselvis på lange grillspyd. Grill spydene over middels høy varme i ca. 15 minutter. Snu spydene ofte, pensle dem gjerne underveis med resten av hvitløkoljen. Serveres med en frisk, grønn salat.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto