rask

Grillet entrecôte

15 min
288 har lagret denne
grillet entrecôte med ruccola og parmesan på sort og trefarget fjøl
288 har lagret denne
2
porsjoner
  • 2 stykker entrecôte, 300 gr per stk
  • 2 ss maldonsalt
  • 1 ss kvernet pepper, grovt
  • 2 ss parmesan, revet
  • ruccola
  • 2 ss rapsolje
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker entrecôte, 300 gr per stk
  • 2 ss maldonsalt
  • 1 ss kvernet pepper, grovt
  • 2 ss parmesan, revet
  • ruccola
  • 2 ss rapsolje
Start med å pensle entrecôten med rapsolje på begge sider. Ha på godt med kvernet pepper og maldonsalt før du legger kjøttet på direkte varme på grillen.
Grill direkte i tre–fire minutter på hver side og legg deretter entrecôten fem–ti minutter i aluminiumsfolie før du skjærer den opp i passe store skiver og legger skivene på ruccolasalaten.
Dryss over revet parmesan og en klype salt og server.
woman cooking

Bon appetit!

Start med å pensle entrecôten med rapsolje på begge sider. Ha på godt med kvernet pepper og maldonsalt før du legger kjøttet på direkte varme på grillen.
Grill direkte i tre–fire minutter på hver side og legg deretter entrecôten fem–ti minutter i aluminiumsfolie før du skjærer den opp i passe store skiver og legger skivene på ruccolasalaten.
Dryss over revet parmesan og en klype salt og server.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?