Til hovedinnhold

Miks av biff og grønnsaker til grill

30 min

Miks grill er grillens svar på «wok». Biffkjøtt og grønnsaker grilles sammen med nektariner, og en krydderolje som er kjørt sammen på 10 sekunder med en stavmikser. 

Server gjerne miks grill sammen med grillet pitabrød eller nanbrød.

Lagret av 330 brukere
Miks av biff og grønnsaker til grill

Miks grill er grillens svar på «wok». Biffkjøtt og grønnsaker grilles sammen med nektariner, og en krydderolje som er kjørt sammen på 10 sekunder med en stavmikser. 

Server gjerne miks grill sammen med grillet pitabrød eller nanbrød.

Lagret av 330 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 600 g oksekjøtt, mørt
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 bunt vårløk
  • 8 stk asparges, grønne
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk nektarin, eller plommer eller fersken

Hvitløksolje med timian

  • 2 stk hvitløksfedd, grovhakket
  • 1 kvast timian
  • 1 dl solsikkeolje, eller mild olivenolje
  • salt og kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g oksekjøtt, mørt
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 bunt vårløk
  • 8 stk asparges, grønne
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk nektarin, eller plommer eller fersken

Hvitløksolje med timian

  • 2 stk hvitløksfedd, grovhakket
  • 1 kvast timian
  • 1 dl solsikkeolje, eller mild olivenolje
  • salt og kvernet pepper
Kjør hvitløk, timianblader og olje sammen med en stavmikser.
Skjær kjøttet i jevne, store terninger. Rens og skjær paprika og løk i jevne biter. Rens vårløk og asparges. Rens og del frukten i grove biter. Ha alt over i en bolle, hell over hvitløksoljen og krydre med salt og kvernet pepper. Bland godt (- la det eventuelt få stå og marinere en times tid hvis du har tid til det).
Fordel alt utover i en stor fiskerist (dobbel fiskeklype) og klem den sammen. Grill over middels høy til høy varme i 5-7 minutter på hver side, eller til kjøttet har fått en fin stekeskorpe.
woman cooking

Bon appetit!

Kjør hvitløk, timianblader og olje sammen med en stavmikser.
Skjær kjøttet i jevne, store terninger. Rens og skjær paprika og løk i jevne biter. Rens vårløk og asparges. Rens og del frukten i grove biter. Ha alt over i en bolle, hell over hvitløksoljen og krydre med salt og kvernet pepper. Bland godt (- la det eventuelt få stå og marinere en times tid hvis du har tid til det).
Fordel alt utover i en stor fiskerist (dobbel fiskeklype) og klem den sammen. Grill over middels høy til høy varme i 5-7 minutter på hver side, eller til kjøttet har fått en fin stekeskorpe.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?